28 / 04 / 2024

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!


Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.



Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu: 1- Her türlü mimarlık, mühendislik, danışmanlık hizmetleri vermek, Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak. 2- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3- Her türlü mühendislik, mimarlık, tasarım alanından teknik müşavirlik hizmetleri vermek, plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 4- Her türlü endüstriyel otomasyon, kontrol sistemlerinin, bilgi işlem sistemlerinin yazılımını, devreye alınmasını, revizyonunu ve transferini yapmak. Konusu ile ilgili her türlü malzemenin üretimini, ithalatını, ihracatını ve ticaretini yapmak. Konusu ile ilgili her türlü hidrolik, pnomatik, mekanik ve elektromekanik malzemelerin ticaretini yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkuller alabilir, satabilir, kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. İkinci ve üçüncü şahıslar adına ipotekler almaya ve vermeye, taşıtlar almaya, satmaya devir ve kiraya vermeye, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, şükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Konusu ile ilgili emtianın alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapabilir, çeşitli bayilikler verebilir, alabilir distribütörlükler yapabilir.


Geri Dön