05 / 07 / 2024

Ali Turan Gümüşel

Ali Turan Gümüşel

Mersan Havuz ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kör, Güngör Bayram, Ali Turan Gümüşel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mart'ta kuruldu.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Silivri Gümüşoğlu Pasajı'nda yıkımlar tamamlandı!

Silivri sahilinde can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan Gümüşoğlu Pasajı’nın yıkımı, Silivri Belediyesi ve İBB ekipleri tarafından başarıyla tamamlandı. Yollar temizlenerek, yaya ve araç trafiğine açıldı.

Silivri Gümüşoğlu Pasajı’nda yıkım başladı!

Kamulaştırma çalışmaları 6 yıldır devam eden, Silivri sahilinde can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan Gümüşoğlu Pasajı’nda, Silivri Belediyesi ve İBB ekipleri tarafından yıkım çalışmaları başlatıldı.

Ali Kılıç: M’expo bir Türkiye projesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, M’expo’nun herkesin sahipleneceği bir proje olsun istedik. Bu proje Anadolu yakasında 14 ilçeyi kapsayacak, işsizlik sorununu çözecek, gençlerimizin geleceğini güvence altına alacak bir projedir” dedi

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

Ali Faruk Göksu: Türkiye 60 yılda üç defa dönüşüme uğradı!

Kentsel strateji uzmanı Ali Faruk Göksu, Kent Konseyi'nde 'Kentlerin Geleceğinde Vizyon, Tasarım ve Sosyal Etkinin Önemi' üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Kentlerin günümüzde gelişim felsefesi olmadığını belirtti.

Ali Faruk Göksu: Kentler kimliklerini kaybetti!

Antalya Kent Konseyi'nde Kentsel Strateji uzmanı Ali Faruk Göksu yönetiminde 'Kentlerin Geleceğinde Vizyon, Tasarım ve Sosyal Etki' adlı seminer gerçekleştirildi.

Gömükan Barajı’nın inşaatı bu yıl başlıyor!

Çetintepe ve Koçali barajlarının ardından Gömükan Barajı’nın inşaatına 2015 yılı içinde başlanıyor. Ön yüzü beton kaplamalı kum çakıl dolgu tipinde inşa edilecek olan Gömükan Barajı’nın temelden yüksekliği 80,50 metre...

Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında!

Dijital çağın yeniliklerini benimseyen ve farklı platformlarda gerçekleştirdiği öncü projelerle dönemi yakalayan Garanti Bankası, bir yeniliğe daha imza atıyor. Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında...

Mersan Havuz ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersan Havuz ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kör, Güngör Bayram, Ali Turan Gümüşel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mart'ta kuruldu.

Ali Gümüş kimdir?

Şu anda REMAX bünyesinde kendi şirketini kurarak kurumsallaşmış ve dünyanın diğer ülkelerinde sistemli bir şekilde çalışıp pazara hakim olan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ali Gümüş kimdir? İşte Ali Gümüş...

Ali Turan Gümüşel Haberi

Ali Turan Gümüşel

Mersan Havuz ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kör, Güngör Bayram, Ali Turan Gümüşel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta kuruldu. 


Mersan Havuz ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmaki kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...