08 / 07 / 2024

Ali Uğurlu niğde

Ali Uğurlu niğde

Niğde Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu kimdir? Ali Uğurlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Uğurlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali Uğurlu..

1936 yılında Eminönü'ndeki Niğde Hanı 41 bin liraya satılmış!

1936 yılında Eminönü'nde tramvay caddesinde Kızılay maden suyu mağazasının da içinde olduğu Niğde Hanı 41 bin liraya satılmış.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Nuri Ersoy: Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Turistik Doğu Ekspresi'ni hizmete sunuyoruz. Yeni hedefimiz ise Türkiye'de tren turizminin popülaritesini artırmak ve bu konsepti başka şehirlerimize de yaymak" şeklinde konuştu.

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

Türkiye’nin önemli otoyol projelerinden biri olan Ankara-Niğde Otoyolu daha tamamlanmadan güzergahındaki bölgelerdeki arsa fiyatlarında artış yaşanıyor.

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Uğurlu Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mert Ali Yalçın, Ebru Alpaslan Turunç, Hasan Yaşar Narmanlı ve Serhat Uğurli tarafından kuruldu. 

Niğde Bor Şeker Fabrikası 336 milyon liraya satıldı!

Şeker fabrikaları özelleştirilme sürecinde ihalesi gerçekleştirilen ilk fabrika Niğde-Bor oldu. İhaleyi 336 milyon lira bedelle Doğuş Çay'ın sahibi olan Doğuş Yiyecek kazandı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü binası 2019'da tamam!

Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, yeni yapılan Niğde Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurt, binanın 2019'da tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Niğde Efendibey 1.Etap başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Niğde Efendibey 1.Etap başvuruları yarın sona eriyor. Toplamda 94 adet 3+1 nitelikli konutun satışa sunulduğu projede fiyatlar 156.109 TL'den başlıyor.

Ali Uğurlu niğde Haberi

Ali Uğurlu niğde

Ali Uğurlu kimdir?

Niğde Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu özgeçmişini şu şekilde açıklanıyor;


"Niğde'nin Ulukışla İlçesinde doğdum. İlk, ortaokul ve lise tahsilimi Ulukışla'da tamamladım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra, ticaret hayatına atıldım. Evli ve iki çocuk babasıyım. 


2001 yılında Ak Parti İlçe teşkilatı kurucular kurulunda görev aldım. Genel Merkez Delegeliği ve İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 


2004 seçimlerinde Ak Parti Niğde İl genel Meclis Üyesi seçildim. Daha sonra 2009 seçimlerinde 2.Kez İl genel Meclis üyeliğine seçildim. 

    

Görevim esnasında İl genel Meclis Başkan Vekilliği, İmar Komisyon Başkanlığı, İl Daimi Encümenliği, İl Genel Meclis Üyeliği, Meclis Katip Üyeliği, İmar Komisyonu Üyeliği, Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeliği, Sosyal Yardımlaşma Komisyon Üyeliği yaptım.

    

Ulukışla'da ikamet etmekteyim ve ömrümün sonuna kadar Ulukışla'da yaşamaya devam...