05 / 05 / 2024

Ali Üster Vakfı

Ali Üster Vakfı

İzmir Çeşme Ilıca'da denize sıfır konumda bulunan 721 metrekare tek katlı müstakil villa Aliye Üster Vakfı tarafından satışa çıkarıldı. Kirala seçeneğinin de bulunduğu villanın satışı kapalı zarf usulüyle gerçekleşecek.

Türken Vakfı, Muhammed Ali'nin çiftlik evini satın aldı!

New York merkezli Türken Vakfı, 2016'da yaşamını yitiren dünyaca ünlü boksör ve ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali'nin Michigan'daki çiftlik evini satın aldı

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Ali Erten: Yeni statlar İzmir'e çok yakışacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Çeşme Ilıca'da 4 milyon TL'ye satılık villa!

İzmir Çeşme Ilıca'da denize sıfır konumda bulunan 721 metrekare tek katlı müstakil villa Aliye Üster Vakfı tarafından satışa çıkarıldı. Kirala seçeneğinin de bulunduğu villanın satışı kapalı zarf usulüyle gerçekleşecek.

Nesin Vakfı'nın Matematik Köyü'ne ruhsatsız yapı davası!

Nesin Vakfı’na ait olan Şirince’deki Matematik Köyü’nde yaptırıldığı öne sürülen 2 katlı bina mahkemelik oldu. Vakıf yöneticisi Ali Nesin hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

İbrahim Dumankaya Vakfı kuruldu!

İşadamı İbrahim Dumankaya adına, ağırlıklı olarak eğitim üzerine çalışma yapacak bir vakıf kuruldu. İbrahim, Ömer, Savaş, Ali, Orhan Dumankaya tarafından vakfedilen vakfın ikametgahı İstanbul oldu.

Şehit Ali Paşa Vakfı'na ait ev 35 yıllığına kira ve işletme ihalesine çıkıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Kuzguncuk Mahallesi, Tufan Caddesi'nde yer alan mülkiyeti Şehit Ali Paşa Vakfı'na ait olan ahşap 2 evi 35 yıllığına kira ve işletme ihalesine çıkarıyor.

Kadir Topbaş'ın Yıldız Parkı açıklamasına Ali Serim'den destek geldi!

Kadir Topbaş'ın, "Yıldız Parkı'nın bahçesini orijinal haline getireceğiz" açıklamasına, Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Serim'den destek geldi. Serim asfaltlar kaldırılmalı, parka otomobil girmemeli önerisinde bulundu...

Ali Serim: Topçu Kışlası depreme dayanıklı bir mega müze olmalı!

Yıldız Sarayı Vakfı Başkan Yardımcısı Ali Serim Topçu Kışlası depreme dayanıklı bir müze olarak geliştirilmeli dedi...

Ali Ağaoğlu'ndan sonra Kadir Has Vakfı da Yeniköy'de!

Ağaoğlu'ndan sonra Yeniköy'e bir yatırım daha geliyor. Kadir Has Vakfı Yeniköy'ün simge binalarından birini eğitimde yeni girdiği ilköğretim alanında kullanmak için uzun süreliğine kiraladı

Semiz Ali Paşa Medresesi kültür merkezi olacak!

70 yıldır Fatih’te sağlık ocağı ve verem savaş dispanseri olarak hizmet veren Semiz Ali Paşa Medresesi, 49 yıllığına Bilim ve İnsan Vakfı’na devredildi. Vatandaşlar imza toplayıp Fatih Belediye Başkalığı ve Sağlık Bakanlığı’na başvurdu

Ali Üster Vakfı Haberi

Ali Üster Vakfı

Aliye Üster Vakfı, Çeşme Ilıca Şantiye Evleri mevkiinde bulunan tek katlı müstakil villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL+KDV olarak belirlenirken, kira bedeli ise 17 bin lira olarak belirlendi.


Şehrazat Otel'e 50 metrekare uzaklıkta konumlandırılan denize sıfır villanın ihalesi 4 Mayıs'ta yapılacak. Satış ihalesine teklif verebilmek için muhammen bedelin yüzde 1'i (40 bin TL) Garanti Bankası Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Şubesi TR 39 0006 2001 3730 0006 2999 00 İban numaralı hesaba yatırılmalı.


İhalede isteklilerin Teminat mektubu veya teminatların depo edildiğini kanıtlayan belge ( banka dekontu), her sayfasını imza edecekleri şartname belgesi, teklif sunanın şirket olması halinde, şirket ortaklarının kimlerden oluştuğunu gösterir belge ve teklif sunanın ( aslı gibi olduğu yazılıp imzalanacak) kimlik fotokopisi , şirket ise imza sirküleri...