09 / 05 / 2024

Ali Yazır yatırım

Ali Yazır yatırım

MHP Yıldırım İlçe teşkilatı, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır'la buluştu. Tanıtım toplantısında MHP Bursa Miletvekilleri Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Necati Özensoy ile birlikte parti yöneticileri, partililer ve çok sayıda yurttaş biraraya

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Güngören’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı, Bayram Karataş, Veysel Bilir, Sabahattin Erciyes ve Ali Ekber Karar ortaklığında kuruldu.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Ali Ağaoğlu Bodrum'a yatırım yapacak!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu Bodrum'a gitti. Geçtiğimiz aylarda Marmaris'de bulunan Çiftlik Adası'nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu yatırım yapacağı araziyi bir saat boyunca havadan inceledi.

Ali Ağaoğlu: Uludağ'a yatırım yapacak yatırımcı kalmadı!

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ’da 'Geleneksel Basın Buluşması’nda bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Ağaoğlu, Uludağ’daki yatırım durumunun şu anda çok kötü olduğunu ifade etti.

MY Alışveriş Merkezleri Yatırım ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

MY Alışveriş Merkezleri Yatırım ve İşletmesi Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, Talat Yıldırım, Tuncay Yıldırım ve Fuat Atalay tarafından 40 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hacı Ali Taylan: Gayrimenkul en mantıklı yatırım!

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, 'yazın ev alınır' anlayışının artık eskide kaldığını anlatarak, "Kışın da ev alınır" dedi. Taylan, en mantıklı yatırımın gayrimenkul olduğunu söyledi..

Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edilen Ali Ağa Suit Evleri 12 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Dariah Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dariah Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ali Habib Ali Mohamed Kukar tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Nisan'da kuruldu.

Dico Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dico Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ali Habib Ali Mohamed Kukar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da İstanbul İmar İş Merkezi'nde kuruldu.

Bostancı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bostancı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Eğitim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Polat, Fethi Uğur Müdürlüğü'nde 9 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Erdemir Grubu 851 milyon dolarlık çevre yatırımı yaptı!

Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır, 851 milyon dolar tutarında çevreyi koruyucu yatırım yapıldığını açıkladı.

Ali Yazır yatırım Haberi

Ali Yazır yatırım


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yıldırım İlçe teşkilatı, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır'la buluştu. Tanıtım toplantısında MHP Bursa Miletvekilleri Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Necati Özensoy ile birlikte parti yöneticileri, partililer ve çok sayıda yurttaş da biraraya geldi. 


Mehteran Takım ve KılıçKalkan ekibi gösterileriyle renklenen toplantı öncesinde basm mensuplarının sorularım yanıtlayan Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır, Yıldırıma hizmet için yola çıktıklarım belirterek, "Yıldırım'da yılların vermiş olguğu sıkıntıları iyi biliyoruz. Yıldırım'da yaşayan insanları birinci sınıf insan haline getirmek için varız. MHP kadrolarının nasıl belediyecilik yaptığım ispat etmek için varız. İnşaallah Buısa'da bu bir ilk olacak. Yılların yıpranmışlığı, köhneleşmiş yapışım değiştirmeye talibiz. 


Eğitimi, ulaşımı, güvenlik sorunlarını aşmaya talibiz" dedi Toplu konut projelerindeki rezaleti sonlandırmaya, şuyulandırmadaki rezaletleri durdurmaya aday olduklarını belirten Yazır, "Yüdmm'ı...