28 / 04 / 2024

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.



Kayseri’nin köklü şirketlerini bünyesinde barındıran Başyazıcı Grup, 2018 yılında grup şirketlerinin tamamından 400 milyon TL’ lik ciro elde etmeyi amaçlıyor. Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, yatırımlardan ve projelerden bahsetti.


Başyazıcı Grup bünyesindeki bir diğer önemli üretim ayağı olan Başyazıcı İnşaat, yatırımlarına hız kesmeyecek. Mahmut Başyazıcıoğlu, üçüncü jenerasyon olarak bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.


Başyazıcıoğlu, "Projelerimizde insan ve yaşam kalitesini ön planda tutarak çalışmalar yapıyoruz. 64 yıllık bilgi birikimi ve tecrübenin ardından İstanbul inşaat pazarına da adım attık. Daha önceki yatırımlarımızın hepsi Kayseri’de bulunuyor.İstanbul’da yeni bir oyuncu olsak da inşaat alanındaki projelerimizden elde ettiğimiz deneyimlerimize güveniyoruz. Yakın zaman içerisinde teslim edeceğimiz İstanbul’da farklı lokasyonlarda iki kentsel dönüşüm projemiz var. Başyapıt Erenköy’ü bu yıl Başyapıt Dragos’u ise önümüzdeki yıl teslim edeceğiz. İnşaat sektöründeki çalışmalarımızı İstanbul’dan sonra diğer illerde de yapmaya devam edeceğiz" şeklinde açıkladı.




Dünya


Geri Dön