13 / 05 / 2024

Başyazıcı İnşaat yatırım

Başyazıcı İnşaat yatırım

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Cüneyt Akman tarafından kuruldu.

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Bayap İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bayap İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yasemin Selek, Hacer Gül Selek  Giacomina C Selek tarafından kuruldu.

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çoban tarafından kuruldu.

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurdeniz Eldeniz Çılğasıt tarafından kuruldu.

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sarwar Khan tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaaslan tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Başyazıcı İnşaat yatırım Haberi

Başyazıcı İnşaat yatırım

Kayseri’nin köklü şirketlerini bünyesinde barındıran Başyazıcı Grup, 2018 yılında grup şirketlerinin tamamından 400 milyon TL’ lik ciro elde etmeyi amaçlıyor. Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, yatırımlardan ve projelerden bahsetti.


Başyazıcı Grup bünyesindeki bir diğer önemli üretim ayağı olan Başyazıcı İnşaat, yatırımlarına hız kesmeyecek. Mahmut Başyazıcıoğlu, üçüncü jenerasyon olarak bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.


Başyazıcıoğlu, "Projelerimizde insan ve yaşam kalitesini ön planda tutarak çalışmalar yapıyoruz. 64 yıllık bilgi birikimi ve tecrübenin ardından İstanbul inşaat pazarına da adım attık. Daha önceki yatırımlarımızın hepsi Kayseri’de bulunuyor.İstanbul’da yeni bir oyuncu olsak da inşaat alanındaki projelerimizden elde ettiğimiz deneyimlerimize güveniyoruz. Yakın zaman içerisinde teslim edeceğimiz İstanbul’da farklı lokasyonlarda iki kentsel dönüşüm projemiz var. Başyapıt Erenköy’ü bu yıl Başyapıt Dragos’u...