03 / 05 / 2024

Aliağa altyapı

Aliağa altyapı

İzmir’in Aliağa ilçesi, Atatürk Caddesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi’nin koordinasyonunda sürdürülen altyapı çalışmalarında sona gelindi. Vatandaşların son haftalarda yaşadığı sıkıntılar kısa süre içinde bitecek...

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına devam eden TOKİ, İzmir İli Aliağa İlçesi Samurlu Mahallesi 759 16 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 22 Eylül'de gerçekleştirecek. 

Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu 22 Şubat'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 22 Şubat Cumartesi günü açılacak...

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle trafiğe açılacak.

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

İzmir Aliağa'da altyapı yatırımları devam ediyor!

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş, Aliağa ilçesinde altyapı yatırımlarını, şebeke yenilemelerini ve elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa’da İki Günlük Elektrik Kesintisi!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle 18 ve 19 Haziran’da Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015!

Gediz Edaş İzmir İl Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle 11 Haziran 2015 Perşembe günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015...

İzmir Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak. Kesinti 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 4 Mayıs Pazartesi ve 5 Mayıs Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde uygulanacak.

İzmir Aliağa'da 4 günlük elektrik kesintisi olacak!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa’da 4 günlük elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisi, 19 Nisan, 20 Nisan,21 Nisan ve 22 Nisan günlerinde yaşanacak.

Aliağa'da 4 gün elektrikler kesik!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü, İzmir'in Aliağa ilçesinde bugün, yarın, 17 ve 18 Mart tarihlerinde enerji kesintisi uygulanacağı bildirildi. Kesintinin altyapı çalışmaları nedeniyle yapıldığı açıklandı.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa altyapı Haberi

Aliağa altyapı

İzmir’in Aliağa ilçesi, Atatürk Caddesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi’nin koordinasyonunda sürdürülen altyapı çalışmalarında sona gelindi. Vatandaşların son haftalarda yaşadığı sıkıntılar kısa süre içinde bitecek. Tüm kazı işleri tamamlanan cadde, kısa süre içinde asfaltlanarak Aliağa’nın prestijli arteri olacak


ATATÜRK CADDESİ ASFALTLANMAYA HAZIR

Aliağa’nın 30-40 yıllık eski altyapısını değiştiren Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırlıyor. Kentin içme suyu şebekesini yenileyen İZSU, Atatürk Caddesi’ndeki şebeke yenileme çalışmalarını tamamladı. İZSU’nun ardından Aliağa Belediyesi ekipleri yol asfalt altı zeminini hazırlayarak bordür ve kaldırım yapımına başladı. Çalışmalar kısa süre içinde Cadde’nin asfaltlanmasıyla tamamlanacak. 


ALİAĞA VE BÜYÜKŞEHİR KENTİ YENİLİYOR

Hızla büyüyen Aliağa’da cadde ve sokaklarda içme suyu şebekesinin yenilenmesiyle birlikte altyapı çalışmaları hızla tamamlanıyor. Aliağa ve Büyükşehir ekipleri Siteler Mahallesi’nin tüm altyapısını yaparak mahalleyi...