01 / 07 / 2024

Aliağa Helvacı parkı nerede

Aliağa Helvacı parkı nerede

Aliağa’nın Helvacı beldesi, Aliağa Belediyesi’nin yaptığı 3 bin 900 metrekatelik meydan ve yeşil alan düzenlemesiyle hem yeşile kavuştu hem de belde merkezi vatandaşların nefes alacağı bir ortak alana kavuştu.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Aliağa'daki tarım arazilerinin rayiç bedelleri mecliste!

İzmir'in Aliağa ilçesi Bozköy ve Helvacı mahallelerindeki tarım arazilerinin rayiç bedellerinin çok yüksek olması nedeniyle bölge halkının yaşadığı mağduriyet meclis gündemine taşındı...

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat tarafından hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı.

SN Park Plus Aliağa'da 109 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat ortaklığında hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa projesinde son etap satışları yarın başlıyor.

Aliağa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ’Toplam Çözüm Ekipleri’ tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Aliağa Çoraklar Mahallesi'ne düzenleme!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa Belediyesi Havuz Yapımı İhalesine Çıkıyor!

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kuru havuz yapım işi ihalesine çıkacağını duyurdu. İhale dokümanının Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden de satın alınabileceği kaydedildi.

İzmir SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'den başlıyor!

SN Park Plus projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Nurem İnşaat A.Ş, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa'da gerçekleştirdikleri SN Park Plus projesini kısa süre için lansman fiyatları ile satışa sundu.

SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'ye daire!

Nurem İnşaat ile Sürmeli GmG'nin Aliağa'da projelerine SN Park Plus da eklendi. 1+1, 2+1 ve dublex dairelerden oluşan projenin lansmanı yakında yapılacak..

Aliağa Belediyesi 48 saatte park inşa etti!

Aliağa Belediyesi tarafından Onat Kutlar Caddesi'nde bulunan ve geçici otopark olarak kullanılan alanda, 48 saat gibi rekor bir sürede inşa edilen dinlenme parkı hizmete girdi

Aliağa Belediyesi İzmir Caddesi için ihaleye çıkıyor!

Aliağa Belediyesi’nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları, park ve bahçeler müdürlüğünün İzmir Caddesi için hayata geçireceği ‘CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü’ işi ihalesi ile devam edecek.

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Aliağa Helvacı parkı nerede Haberi

Aliağa Helvacı parkı nerede

Aliağa Belediyesi’nin Helvacı Belde merkezinde yaptığı Cumhuriyet Meydanı ve park düzenlemesi kısa sürede yemyeşil görünüme kavuşurken, köyün yaşlıları, gençleri ve çocukları için vazgeçilmez bir yer oldu. Atatürk Büstü önünde, 24 Saat dev Türk bayrağının dalgalandığı Cumhuriyet Meydanı görenlerin beğenisini kazanıyor. Güçlü ışıklandırması ile gece ışıl ışıl olan park belde sakinlerinin uğrak yeri oldu. 


ALİAĞA BELEDİYESİ, 5 YILDA YEŞİL ALANLARI ARTTIRDI

Aliağa Belediyesi'nin 2009-2014 yılları arasında gerçekleştirdiği yeşillendirme çalışmalarıyla Türkiye’de ortalama 2 m2 olan aktif yeşil alan miktarı, Aliağa'da 5 m2'yi aşarken, Helvacı’da yeni yapılan meydan düzenlemesiyle yeni bir yeşil alan oluşturuldu. Belediye, Helvacı’ da 3 bin 900 m2’lik meydan düzenleme projesini kısa sürede tamamladı. 1 yıl önce çalışmalara başlayan belediye proje alanında kalan eski yapıları 320 bin TL bedelle kamulaştırarak yıktı....