01 / 05 / 2024

Aliağa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Aliağa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ’Toplam Çözüm Ekipleri’ tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.



Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ’Toplam Çözüm Ekipleri’tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme  ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Yasası'yla birlikte mahalle statüsüne kavuşan Çoraklar Köyü'nde çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, kentin estetik görüntüsünü bozacak hiçbir olumsuzluğa izin vermiyor. 


Yürüttüğü çalışmaları ile yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmayı hedefleyen Aliağa Belediyesi, Çoraklar'da önceden tespit edilen sorunları çözüme kavuşturmak için harekete geçti. Çoraklar Mahallesi'ne adeta çıkarma yapan 'Toplam Çözüm Ekipleri' burada hummalı bir çalışma başlattı. Aliağa'nın hemen her köşesine elini değdiren 'Toplam Çözüm Ekipleri' 15 günlük bir çalışma programı çerçevesinde buradaki faaliyetini tamamlamayı hedefliyor. 


Hürses 


Geri Dön