27 / 04 / 2024

Aliağa spor salonu temelleri

Aliağa spor salonu temelleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24. Akıllı Kapalı Spor Salonunun temelini 30 Kasım günü Aliağa’da atacak. Salonun temel atma töreni İzmir’in belediye başkanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını, İzmir ve ilçelerin kanaat önderlerini Aliağa’da buluşturacak...

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Edirne Spor Salonu hizmete ne zaman açılacak?

Edirne Spor Salonu'nun ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya 1.800 kişilik spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Pek çok okula spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını da tamamlıyor.

Darıca Spor Salonu yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Aliağa spor salonu temelleri Haberi

Aliağa spor salonu temelleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’la birlikte ilçe belediye başkanları tarafından temeli atılacak olan Spor Salonu 3 ayda tamamlanarak Şubat ayında hizmete girecek.


ALİAĞA’DA BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Aliağa, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi işbirliğinde her gün yeni yatırımlarla tanışıyor. Aliağa Belediyesi’nin kentte çeşitli tesis projeleri tamamlanma aşamasına gelirken şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi kente yapacağı “Akıllı Salon”un temelini 30 Kasım’da düzenlenecek törenle atıyor. Belde ve ilçelere bu güne kadar 23 spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi, 24. Salonu Aliağa’da 3 ayda inşa edecek. Prefabrik olarak inşaa edilecek salon, spor karşılaşmalarından sosyal ve kültürel etkinliklere kadar her alanda Aliağa halkına hizmet verecek.


BAŞKAN OĞUZ: AZİZ KOCAOĞLU’NA KENTİMİZE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz,...