18 / 05 / 2024

Aliağa yeni konut projeleri

Aliağa yeni konut projeleri

Beyaz yakalı olarak tabir edilen kalifiye eleman göçünün her geçen gün artması Aliağa'da konut açığı oluşturuyor Bu açığı doldurmak isteyen birçok inşaat şirketi gayrimenkul yatırımını ilçeye kaydınyor.

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da 759 yeni konut ve 16 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 1040 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına aralıksız devam eden TOKİ İstanbul'da Esenler ve Başakşehir'de yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projelerde toplam 1040 inşa edilecek. 

TOKİ İzmir Aliağa 759 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Aliağa Samurlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Aliağa'da konut fiyatları zirveye tırmanıyor!

İzmir Aliağa'da son zamanlarda konut fiyatlarında yükselmeye devam ediyor. Bölgede faaliyet gösteren emlakçılar fiyatlardaki artışın nedeni olarak maliyetteki yükselişe bağladı. 

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Savur'a 148 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur'da 148 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Balıkesir Altıeylül'de 506 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül'de 506 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, Isparta'da 124 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına devam eden TOKİ, İzmir İli Aliağa İlçesi Samurlu Mahallesi 759 16 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 22 Eylül'de gerçekleştirecek. 

Aliağa yeni konut projeleri Haberi

Aliağa yeni konut projeleri


Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarının yer aldığı Aliağa, markalı konutların yeni adresi oldu. İlçede devam eden dev yatırımlar, konut sektörünü de hareketlendiriyor. 


Beyaz yakalı olarak tabir edilen kalifiye eleman göçünün her geçen gün artması Aliağa'da konut açığı oluşturuyor Bu açığı doldurmak isteyen birçok inşaat şirketi gayrimenkul yatırımını ilçeye kaydırıyor. 


SOCAR 10 milyar dolar yatırım yapıyor 

Tamamlandığında Türkiye'nin en büyük limanı olacak Çandarlı Limanı'nın inşaatı devam ediyor. Petkim ve Tüpras gibi dev sanayi tesisleri var. Devam eden yatınmlann tamamlanmasıyla ciddi bir beyaz yaka akını başlayacak. Bu da konut açığı doğuracak. kaliteli konuta ciddi talep olduğunu gördüğümüz için Aliaga'va girdik"...