30 / 04 / 2024

Alibey Konakları ödemeleri

Alibey Konakları ödemeleri

KY Yapı imzasını taşıyan Alibey Konakları'nda 0 faizle ödemeler yapılıyor. Projede yer alan kampanyalar arasında takasta yapılabiliyor.

Validebağ Konakları ödemeleri!

Validebağ Konakları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde hayata geçirilen proje 368 daire ve ticari birimden oluşuyor. 

3S Firuze Konakları Avcılar ödemeleri!

Daire fiyatlarının 399 bin TL'den başladığı 3S Firuze Konakları Avcılar projesinde 523 konut ve 45 ticari birim yer alıyor. İşte 3S Firuze Konakları Avcılar ödemeleri...

KY Yapı Alibey Konakları 12 ayda teslim edilecek!

KY YAPI’nın Değirmendere’de inşaatına başladığı tam akıllı ev projesi olan ‘‘Alibey Konakları’’ büyük ilgi görüyor

Kocaeli Alibey Konakları'na yoğun ilgi!

KY Yapı imzası ile hayata geçirilen Kocaeli Değirmendere Alibey Konakları projesi yoğun ilgi görüyor.

Validebağ Konakları Dap Yapı ödemeler!

Validebağ Konakları Dap Yapı ödemeleri faizsiz 50 ay taksitle yapılıyor. Validebağ Konakları'nda teslimler 36 ay sonra gerçekleştiriliyor...

DAP Validebağ Konakları ödemeleri!

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde konumlandırılan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte DAP Validebağ Konakları ödemeleri...

Alibey Konakları'nda 0 faizle!

KY Yapı imzasını taşıyan Alibey Konakları'nda 0 faizle ödemeler yapılıyor. Projede yer alan kampanyalar arasında takasta yapılabiliyor.

DAP Koşuyolu Validebağ Konakları ödemeleri!

Konak mimarisi ve geniş bahçeleri ile dikkat çeken DAP Validebağ Konakları 598 bin liradan satışa sunuluyor. İşte DAP Koşuyolu Validebağ Konakları ödemeleri...

Deniz İstanbul Mercan Konakları ödemeleri!

Deniz İstanbul Mercan Konakları ödemeleri 24 ay vade farkı olmadan taksit şeklinde yapılabiliyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 1 milyon 200 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Dairelerin 2+1' den 4+1 dublekse kadar değişiklik gösterdiği proje Düzlem Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar vade sağlanıyor.

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri!

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, buhar odası, fitness center, spor alanları, sauna, yüzme havuzu yer alıyor.

Şehrizar Konakları Üsküdar ödemeleri!

Konutların 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Şehrizar Konakları Üsküdar ödemeleri kapsamında -konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanıyor. Proje, GAP İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Alibey Konakları ödemeleri Haberi

Alibey Konakları ödemeleri

Bu haftaki konuğumuz, baba mesleğini kurduğu KY Yapı ile sürdüren genç işadamı Kadir Yıldız oldu. Kadir Yıldız ile Kocaeli'nin şirin beldesi Değirmendere'de hayata geçirdiği prestij projesi Alibey Konaklarını ve inşaat sektörünü konuştuk. 


Farklı mimarisi, deniz manzaralı daireleri ve akıllı ev sitemleriyle bölgede fark yaratacaklarını söyleyen Kadir Yıldız, "Alibey Konaklarını görmeden ev almayın" diyor.


Kadir bey kendinizi tanıtır mısınız? 

Aslen Gümüşhaneli'yim. Son lü yıldır Kocaeli'nde inşaat sektöründe faaliyet gösteriyorum. Üniversite eğitimimi yarıda bırakıp babama yardımcı olmak amacıyla inşaat sektörüne girdim. İnşaat geçmişimizin yanı sıra şömine imalatı konusunda da faaliyet gösteriyoruz. Babamın 1958 yılında kurduğu Yıldız inşaat daha çok yap-sat alanında faaliyet gösteriyordu. Babam Ali Rıza Yıldız, yıllar önce büyük projeler hayat geçirdi. Büyük projeler derken zamanına göre 50 daire inşaatı bile çok büyüktü....