30 / 04 / 2024

Kocaeli Alibey Konakları'na yoğun ilgi!

Kocaeli Alibey Konakları'na yoğun ilgi!

KY Yapı imzası ile hayata geçirilen Kocaeli Değirmendere Alibey Konakları projesi yoğun ilgi görüyor.



Kocaeli'nin Değirmendere bölgesine hayata geçirilen Alibey Konakları büyük ilgi görüyor. KY Yapı imzası ile yükselen proje 5 blok olarak tasarlandı.


32 daireden meydana gelen Alibey Konakları projesindeki dairelerin tamam 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 165 metrekare olarak belirlendi. 


Değirmendere Alibey Konakları hakkında bilgiler veren genç işadamı Kadir Yıldız şunları söyledi: "Alibey Konakları  değerli bir projedir. Değirmendere’nin sektör anlamında en prestijli projesi olacak. Her bir dairenin bütün alanları deniz gören muhteşem manzarasının yanı sıra kapalı otoparkından jeneratörüne, su deposundan dış görüntüsüne kadar her şeyi özel olacak. Öyle sıradan bir yapı olmayacak. Muhteşem mimarisi ile sıra dışı ve tam akıllı ev sistemi ile bu proje Değirmendere’nin prestiji olacak. KY YAPI olarak konumumuz gereği, güçlü, nitelikli, estetik ve en önemlisi ulaşılabilir projeler inşa etmeyi kendimize misyon edindik. Bu istikamette ayrıcalıklı konutların herkesin hakkı olduğunu düşünüyoruz. Açıkça söylüyorum.  Değirmendere’deki projemizi görmeden kimse daire almasın"


Kocaeli Alibey Konakları na yoğun ilgi!



Kocaeli Gazetesi




Geri Dön