19 / 07 / 2024

Alihan Hafriyat Sanayi Ticaret adres

Alihan Hafriyat Sanayi Ticaret adres

Alihan Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esra Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Yırlayıcı tarafından kuruldu.

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdiso İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsrafil Acar tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Dalkaya tarafından kuruldu.

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benekli İnşaat Yedek Parça Reklam Metal Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaslan Group İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Özaslan tarafından kuruldu.

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karameşeler Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Alihan Hafriyat Sanayi Ticaret adres Haberi

Alihan Hafriyat Sanayi Ticaret adres

Alihan Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esra Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.


Alihan Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;HAFRİYAT - İNŞAAT- MADENCİLİK VE NAKLİYE İŞLERİ a.) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve hafriyat işleri yapmak ve müstakil konut, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, fabrikalar, yollar, otoban yollar, metro,  alt ve üst geçitler, köprüler, hava alanı, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, inşa etmek, hafriyat işlerini yapmak,  ve kiraya vermek.  b.) Her türlü hafriyat işleri, toprak ve stabilize döküm işleri  yapmak. Her türlü serme, sıkıştırma,  geri dönüşüm döküm ve hafriyat işleri yapmak. Her türlü stabilize, toprak, ve geri...