04 / 05 / 2024

alim murathan Sabuncubeli Tüneli maliyet

alim murathan Sabuncubeli Tüneli maliyet

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Alim Murathan, "İzmir'in Büyük Mühendislik Yapıları Jeoteknik Sempozyumu"na katıldı. Murathan, Konak ile Sabuncubeli tünelleri inşaatlarının, yer altındaki belirsizlikler nedeniyle maliyetlerinin arttığını s

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinoba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Alim Gözcü ve Ramazan Arık tarafından kuruldu.

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boamar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 999 bin TL sermaye bedeli ile Alim Aydın, Batuhan Işık Demir ve Oğuzhan Elçim ortaklığında kuruldu.

Ali Murathan Dikel kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murathan Dikel kimdir? Kaç yaşında? Ali Murathan Dikel daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murathan Dikel'in eğitim hayatı nasıldı?

Çaykur'dan önemli açıklama! 'Seçimin sağlığı için...'

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den 28 Mayıs için bir açıklama yapıldı. ÇAYKUR 28 Mayıs'ta yaş çay alımının olmayacağını açıkladı. Alim "Seçimin sıhhati ve daha basit uygulanabilmesi için alımın olmaması daha iyi oldu. Seçimden sonra kontenjansız çay alımını sürdüreceğiz." diye konuştu.

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

Murathan Global İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murathan Global İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Tuğba Yaras tarafından kuruldu.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Araftan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Araftan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Murathan Tekeci tarafından kuruldu.

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

alim murathan Sabuncubeli Tüneli maliyet Haberi

alim murathan Sabuncubeli Tüneli maliyet

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Alim Murathan, "İzmir'in Büyük Mühendislik Yapıları Jeoteknik Sempozyumu"na katıldı. Metro, Konak ile Sabuncubeli tünelleri inşaatlarının, yer altındaki belirsizlikler ve jeolojik etütlerdeki bir takım eksiklikler nedeniyle maliyetlerinin arttığını söyleyen Murathan, "Üç projenin maliyeti, 400 milyon lira yükseldi" diye konuştu.


Posta...