20 / 05 / 2024

Alina Boz taş evi

Alina Boz taş evi

Ekranlarda fırtınalar estiren genç oyuncu Alina Boz, Bozcaada’dan arsa satın aldı. Boz, arsası üzerine taş ev yaptırmayı ve organik tarımla ilgilenmeyi düşünüyor. 

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Alina Boz, Bozcaada’dan arsa aldı!

Ekranlarda fırtınalar estiren genç oyuncu Alina Boz, Bozcaada’dan arsa satın aldı. Boz, arsası üzerine taş ev yaptırmayı ve organik tarımla ilgilenmeyi düşünüyor. 

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Bozüyük'te yapımı devam eden hızlı tren hattı mecliste!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hızlı tren hattında gerçekleşen kaza ve inşaattaki eksikliklere dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Aslı Enver, Murat Boz'un evinden taşındı!

Aslı Enver ve Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerinde son noktayı koydular. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından birlikte oturdukları evden taşındı. 

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Aslı Enver Yeniköy'deki evden taşındı!

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

Murat Boz Yeniköy'deki evinden taşındı!

Önceki gün basında çıkan ihanet haberi üzerine Murat Boz ile Aslı Enver evlerini ayırdı.

Bozüyük kapalı pazar yeri ihalesi 23 Mart'ta!

Bilecik Bozüyük Belediyesi, ilçede kar yağışları nedeniyle çöken kapalı pazar için yeniden ihaleye çıkıyor. Mevcut yerine yeniden yapılacak olan kapalı pazar yerinin ihalesi 23 Mart'ta!

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Murat Boz’un eski evine taşındı!

Oyuncu çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin nihayet aradıkları evi buldu. Çift Yeniköy’deki 3 katlı müstakil eve taşınma kararı aldı.

Murat Boz, Bebek'te ofis arıyor!

Murat Boz ile sevgilisi Aslı Enver, İstanbul'un en güzel ve pahalı semtlerinden biri sayılan Bebek'te kirası 4 bin 500 dolar olan bir daireye taşınmıştı. Murat Boz şimdi yine Bebek'te evine yakın bir ofis aramaya başladı.

Murat Boz ile Aslı Enver çifti Kuruçeşme'de villa kiraladı!

Yeniköy’de oturdukları villanın yan tarafındaki ilkokul öğrencilerinin zile basıp kaçmalarından rahatsız olan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, çareyi taşınmakta buldu

Alina Boz taş evi Haberi

Alina Boz taş evi

Genç oyuncu Alina Boz, dizilerden kazandığı parayı meslektaşları gibi gayrimenkule yatırıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; güzel yıldız son olarak Bozcaada’dan arsa satın aldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle popüler hale gelen adada iki farklı yerden arsa alan Boz, buralara taş ev yaptırmak istiyor.

Alina Boz, şehrin kaosundan bunaldığı zamanlarda da adaya kaçıp orada organik tarımla ilgilenmeyi düşünüyor.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye...