05 / 05 / 2024

Alınlar Yapı adres

Alınlar Yapı adres

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

İŞKUR duyurdu! KPSS şartı olmadan 2640 personel alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın

İŞKUR tarafından 40 ildeki belediyelere KPSS puanı olmadan toplam 2640 personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Ehliyeti olanlar hemen baksın! Tam 6 ilde makam şoförü alımı yapılacak! Son başvuru tarihleri belli oldu!

İŞKUR, Türkiye’nin pek çok farklı illerinde makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımı kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihleri belli oldu.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü acil olarak duyurdu! 202 personel alımı yapılacak! İşte detaylar!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. Boş olan kadrolara personel alımı yapılacak. Tapu ve Kadastro, Lisans ve Ön Lisans mezunu 202 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecektir. İşte detaylar!

TMO hububat alımında son dakika! Tam tamına 530 noktadan alım yapılacak! Hemen bakın!

TMO hububat alımında son dakika... Tam tamına 530 noktadan alım yapılacak... Hemen Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal'ın açıkladığı bu detaylara bakın...

Memur-Sen'den son dakika Temmuz zammı açıklaması: Ortak çalışma yapılmalı!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaşlarına Temmuz ayında yapılması planlanan zam ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, ortak çalışma yapılması gerektiğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Kızılay duyurdu! KPSS şartsız memur alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay tarafından yeni ilan yayımlandı. Kızılay tarafından, KPSS şartı olmaksızın Afet İzleme ve Değerlendirme Uzmanı alımı yapılacak. Başvurular bugün başladı. İşte ayrıntılar...

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

İŞKUR iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. O kurum 163 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar da açıklandı. İşte detaylar!

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı yapacağını paylaştı. 26 Mayıs’ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, toplam 3 ilde personel alımı yapılacak.

Huzurevlerine personel alımı yapılacak! O illerde yaşayanlar KPSS’siz hemen işe başlayacak! Başvurular İŞKUR’dan!

İŞKUR üzerinden personel alımları yapılmaya devam ediliyor. İŞKUR huzurevlerine personel alınacağını ilan etti. İşte detaylar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Ticaret Bakanlığı’ndan gece yarısı sürprizi! 92 memur alımı yapılacak!

Ticaret Bakanlığı iş arayan vatandaşlara müjdeli haber verdi. KPSS puanına bakılarak 92 memur alımı yapılacak. İşte detaylar!

Alınlar Yapı adres Haberi

Alınlar Yapı adres

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...