02 / 05 / 2024

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı yapacağını paylaştı. 26 Mayıs’ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, toplam 3 ilde personel alımı yapılacak.



Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İŞKUR aracılığıyla yeni personel alım ilanlarını yayımlandı. 26 Mayıs tarihi itibarıyla EGM, bünyesinde istihdam etmek üzere çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. 3 ilde ve farklı kadrolarda alımı olacağı duyurulan personel alımı kapsamında başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı öğrenildi. Aynı zamanda, adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiğini de paylaşıldı. Peki EGM, hangi alanlarda alım yapacak? Başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar...

EGM KAMU İŞÇİSİ ALIMI YAPACAK

İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyuran EGM, başvuruların başladığını paylaştı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanla beraber başvuruların başladığı ve başvuruların toplam 4 gün olacağı ifade edildi.

 EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

BAŞVURU ŞARTLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek adaylardan talep edilecek başvuru koşulları belli oldu.

Bu kapsamda, başvuru yapacak adayların

·         Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

·         18 yaş üstü olması,

·         En az ilkokul mezunu olması,

·         Adli sicil belgesinin temiz olması şartlarına uyması talep edilecek.

Bu koşullara ek olarak ilgili kadrolara başvuru yapacak adayların hijyen belgesine sahip olması, adaylar için avantaj olacağı ifade edildi.

İşte alım yapılacak şehirler...


Geri Dön