29 / 04 / 2024

Alişan alibeyköy

Alişan alibeyköy

Ünlü Şarkıcı Alişan'ın Alibeyköy'de ev aldığı iddia edildi. Kurulan dev bir siteden ev aldığı söylenen Alişan'ın evi için 1 milyon TL verdiği konuşuluyor.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde uzlaşmalı görüşmeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri aktardı.

KİPTAŞ'tan Alibeyköy'e yerinde dönüşüm projesi!

Alibeyköy’deki bir gecekondu alanını dönüştürmeyi hedefleyen KİPTAŞ, arsayı 55 milyon liraya almaya hazırlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ''Yeni yönetimi olarak “Mümkünse yerinde dönüşüm” yöntemini benimsiyoruz'' dedi.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın inşaatı başladı!

14 istasyondan oluşan Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Tramvay hattının 3 yılda tamamlanması planlanıyor...

Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Yakında nikah masasına oturmayı planlayan Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de 4 katlı villa arıyor.

Alişan Alibeyköy'den ev mi aldı?

Ünlü Şarkıcı Alişan'ın Alibeyköy'de ev aldığı iddia edildi. Kurulan dev bir siteden ev aldığı söylenen Alişan'ın evi için 1 milyon TL verdiği konuşuluyor.

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Toplam 362 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Yeni Yapı Alibeyköy Evleri ön satışlarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı ihaleye çıktı!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinin inşaat ve elektromekanik işleri kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı işi ihaleye çıkarıldı. 14 istasyondan oluşan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 10 kilometre uzunluğunda olacak...

Eminönü Alibeyköy tramvay hattında ÇED süreci başladı!

Eyüp ve İstanbul'un trafiğine önemli katkı sağlayacak Eminönü Alibeyköy tramvay hattı projesinde ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) süreci başlatıldı.

Alişan alibeyköy Haberi

Alişan alibeyköy

Ünlü Şarkıcı Alişan Alibeyköy'den ev aldı. Dev bir sitede olduğu iddia edilen evin değeri 1 milyon TL'nin üzerinde. 


Daire fiyatları 500 bin TL’den başlayan sitenin önünden metro geçileceği konuşuluyor. Alişan’ın çevresindekilere de yatırım yapmaları için ısrar ettiği iddia...