07 / 05 / 2024

alişan nişantaşı otel

alişan nişantaşı otel

Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Alişan'dan 'ev aldı' iddialarına yanıt!

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülene Alişan ile 6 Mayıs tarihinde evlendiği oyuncu eşi Buse Varol, ev aldı haberlerine açıklık getirdi.

Alişan ile Buse Varol'un taşınma heyecanı!

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu nişanlısı Buse Varol yeni evlerine taşınmanın heyecanını yaşıyor...

Alişan Alpark Evleri'nden 1 milyon liraya ev aldı!

Alişan ve nişanlısı Eda Erol, 5. Levent'teki Alpark Evleri'nden 1 milyon liraya malikane satın aldı. Çift, evlerindeki iki terası birleştirerek daire yapacak.

Alişan otel açma planından vazgeçti!

Akşam gazetesinin haberine göre sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti.

Alişan Nişantaşı'nda otel açmaktan vazgeçti!

Sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti. Sanatçının bu işten vazgeçildiği öğrenildi.

Alişan Nişantaşı'nda otel açıyor!

Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.

alişan nişantaşı otel Haberi

alişan nişantaşı otel

Sanat dünyasının ünlü isimleri sahne, tv programları ve dizilerde kazandıkları paralarla ticarete atılıyorlar. Bunlardan biri de türkücü Alişan oldu. Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.



Ünlü türkücü, dönerci dükkanın olduğu binayı 95 bin TL'ye kiralayıp otel yapmayı hedefliyor. Bina tarihi olduğu için fazla tadilat yapamayan Alişan, binanın içindeki birkaç ufak tefek onarımlara başlamış durumda. Ünlü şarkıcı, geçen yıl da Karaköy’de Fındıklı da yaptığı bir inşaatı da otel yapacağını şeklinde haberler...