04 / 05 / 2024

Alişan otel açacak mı

Alişan otel açacak mı

Akşam gazetesinin haberine göre sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti.

Asgari ücret 18 bin 985 TL olmazsa, memur ve çalışanın maaş farkı 22 bin TL'yi aşacak!

Asgari ücrete tek zam uygulanacağı varsayıldığında, çalışanların 2024 yılında geçinebilmesi için asgari ücretin en az 18 bin 985 olması gerekli. Aksi takdirde memur ve asgari ücretlinin maaş farkı 22 bin TL'yi aşacak. İşte o hesaplamalar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

CarrefourSA 130 yeni mağaza açacak!

CarrefourSA ihracata yönelik de yatırımlarına hız veriyor. eçtiğimiz yıl 25'e ulaşan bayilik sistemini de 2021 yılı sonuna kadar 100'e çıkarmayı planlanan şirket bu yılın sonuna kadar 130 yeni mağaza açacak.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

CarrefourSA 100 yeni market açacak!

2019’da yüzde 23 büyüyerek 6,4 milyar TL ciroya ulaşan CarrefourSA, 100 yeni market açacak!

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Alişan otel açacak mı Haberi

Alişan otel açacak mı

Bina sahibinin yurtdışında olması sebebiyle sözleşme gecikince ortaya ilginç detaylar çıktı. Teşvikiye’de bulunan binanın tarihi eser olması türkücünün binaya çivi bile çakamamasına neden oldu. Restorasyon izni için Anıtlar Kurulu’ndan gelecek rapor için 6 ay beklemesi gereken sanatçının, aylık kirasının 52 bin dolar olan daireye 6 aylık 312 bin dolar ödemesi gerekince bu durumu göze alamayarak bu işten vazgeçtiği öğrenildi.


Yeni...