16 / 05 / 2024

alışveriş merkezi açılması

alışveriş merkezi açılması

Perakende Yasa Taslağı'nın ortaya çıkmasının ardından yeni AVM açılışları hızlandı. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlan Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken'in açıklamasına göre, yapılan planlamalarda 2015 yılında AVM açılan şehir sayısı 60'a yükselecek...

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı imzasıyla hayata geçirilen Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Deniz GYO'dan Göksu Alışveriş Merkezi açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Göksu Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yayınladı.

Zonguldak Westalife Alışveriş Merkezi açıldı!

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan Westalife Alışveriş Merkezi projesi tamamlandı ve 12 Mayıs'ta hizmete açıldı.Proje 50 bin 200 metrekare alanda 146 ofis ve işyeri, 72 mesken ve 1 ortak alan daire olmak üzere toplam 218 bağımsız bölümden oluşuyor.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Van Alışveriş Merkezi açıldı!

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen ve şehrin ilk alışveriş merkezi olan Van AVM hizmete açıldı. Vanlılar, ilk gün Van AVM’ye akın etti.

MaviBahçe alışveriş merkezi dün açıldı!

Favori Kuyumculuk tarafından İzmir'de inşa ettirilen MaviBahçe alışveriş merkezi kapılarını dün açtı. İzmir-Karşıyaka'da 200 milyon dolar yatırımla yükselen projede 3 bin 500 kişi istihdam edildi.

Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda açık mı?

Meridyen AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak? Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda kaça kadar açık?

alışveriş merkezi açılması Haberi

alışveriş merkezi açılması

Alışveriş merkezi (AVM) açılmasını sınırlayacak Perakende Yasa Taslağı'nın ortaya çıkmasının ardından yeni AVM açılışlarının hızlandığı belirtiliyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlan Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken'in açıklamasına göre, yapılan planlamalarda 2015 yılında AVM açılan şehir sayısı 60'a yükselecek. Palandöken, "Perakende Yasa Taslağı'nın tartışılması bile AVM açılışlannı hızlandırdı. Türkiye'nin dört bir tarafında açılan AVM haberlerinden geçilmiyor. Ama görülüyor ki Ankara daha birinciliği kaptırmayacak." dedi. 

Yasanın çıkması yaklaştıkça açılan AVM sayısının hızla arttığını belirten Palandöken şunları kaydetti: "AVM açılıştan hızlanarak sürüyor. Şu an 54 ilimizde AVM varken 2015 yılında bu sayı 60'a yükselecek. 

On yıl önce açılan AVM'lerin kiralama alanı ortalama 30 bin metrekare iken, 2013 senesinde açılacak AVM'lerde bu büyüklük ortalama 40 bin metrekare. 

Şehir içinde artık AVM yapılacak alanlar azaldığından birbirine yakın açılıyorlar. Şehrin...