14 / 05 / 2024

alkaş dnaışmanlık alp alkaş

alkaş dnaışmanlık alp alkaş

Alkaş Danışmanlık şirketinin sahibi Avi Alkaş'ın oğlu Alp Alkaş vefat etti...

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

İonas Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İonas Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Alp tarafından kuruldu.

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Alp Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Rk Group Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Group Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Alpöz ve Kmeıd Antoıne ortaklığında kuruldu.

Oca Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oca Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Cavir Alp tarafından kuruldu.

Alka Mimarlık Tasarım İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alka Mimarlık Tasarım İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ali İstikbal tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Çetinkaya Sokak'ta kuruldu.

Amiral Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Alp Tekin tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi 'nde kuruldu.

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti., Alp Arslan ve Gökhan Aldemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

TOKİ dnaışmanlık hizmet alımı işi, Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Alp Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Emre Alp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Temmuz'da kuruldu.

Kyatu Gayrimenkul Yatırımı ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyatu Gayrimenkul Yatırımı ve Danışmanlık Limited Şirketi, Ali Tarık Uzun, Kenan Yılmaz tarafından 7 Kasım'da 10 bin TL'lik sermaye ile Anadolu Yakası'nda Üsküdar, Kuzguncuk'ta kuruldu

MCT Danışmanlık özel üniversite kuruyor!

MCT Danışmanlık tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan bilgiye göre MCT Danışmanlık 1 Kasım 2013 tarihinde şirket merkezinde toplanarak özel üniversite kurma kararını aldı...

alkaş dnaışmanlık alp alkaş Haberi

alkaş dnaışmanlık alp alkaş

Başta AK Merkez olmak üzere bir çok önemli alış veriş merkezine hizmet veren Alkaş Danışmanlık şirketinin sahibi Avi Alkaş'ın  oğlu Alp Alkaş Londra'da kaldığı evde vefat etti.


Dün geceyarısı evinde fenalaşarak hayatını kaybeden 27 yaşındaki Alp Alkaş’ın kalp krizi geçirmiş olabileceği öne sürülüyor.


Alp Alkaş, Robert Kolej’de tamamladığı lise eğitiminin ardından, 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştu. 


Yüksek lisans öğrenimini de yine Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Bilişim Sistemleri üzerine tamamlayan Alkaş, Alkaş Danışmanlıkta Yönetim ve Operasyon Uzmanlığı yapmıştı.


Emlakkulisi ailesi olarak merhum Alp Alkaş’ın ailesine baş sağlığı, kendisine Allah’tan rahmet...