28 / 04 / 2024

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti., Alp Arslan ve Gökhan Aldemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.



İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti., Alp Arslan ve Gökhan Aldemir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.


İnnovasyon Üssü Arge Turizm Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Sanayi Ltd.Şti. iş konusu; MADDE 3 :AMAÇ VE KONU a- AR-GE : Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Resmi ve Özel kuruluşlara yada kendi nam hesabına Bilimsel , teknolojik ürünlerin araştırılması geliştirilmesi,yeni ürün malzeme araçlar üretmek,yazılım ve yeni sistem süreç hizmetleri oluşturmak,geliştirmek, Araştırma,deney faaliyetleri yapmak , uygulama yapmak,çözüm üretmek için ölçme, değerlendirme, eğitim faaliyetlerinde bulunmak,Laboratuarlar, Ar-Ge Merkezleri kurmak oluşturmak. Bilim insanları ve kuruluşlarıyla işbirliği yapmak,gerekli bilimsel çalışmaları yapmak.Fikir ve biligi paylaşımlarında bulunmak.  Makina,techizar,araç-gereçler üretmek,ve gerekli her türlü ürünün üretilmesi kiralanması, ithalat- ihracaatinin yapılması, pazarlanması, toptan ve perakende alım-satım yapılması. b- TURİZM : Yurt içinde yurt dışında hertürlü Turizm  ve turistik faaliyetlerde bulunmak,yatırım yapmak, çalıştırmak,Sağlık ve Doğa  turizmi ile  ilgili olarak gerekli tesisler açmak,çalıştırmak.Spor ve sosyal etkinlik tesisleri kurmak,çalıştırmak.kiralamak ,kiraya vermek.Otel motel pansiyon kafe, restoran açmak çalıştırmak.Turizme yönelik hertürlü arazi kiralamak,satın  almak ve kara,deniz ve hava turizmi ile hertürlü faaliyetlerde bulunmak . Konusuyla ilgili olarak hertürlü makina araç-gereç,malzeme giyim ve teçhizatın üretimi, ithalatı-ihracaatı pazarlanması toptan perekende alım-satım yapmak. c- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ : Hertürlü Bilimsel ve ticari Projelere danışnanlık yapmak.İşletme ve diğer İdari faaliyetlerin geliştirilmesine aracalık ve danışmanlık yapmak,fon ve hibe kredilerinin sağlanmasına gerekli destek ve proje yönetim faaliyetlerine bulunmak.Marka ve patent tescili telif hakkı , ve diğer sosyal ve ticari hakların elde edilmesi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak.Konusuyla ilgili olarak araç- gereç ve malzemelerin toptan perakende alım-satım ve pazarlamasını yapmak. d- ORGANİZASYON HİZMETLERİ :Hertürlü Göseri,konser ve Organizasyon Hizmetleri yapmak. At ve diğer Evcil ve ticari hayvanlarla Sosyal sorumluluk projeleri, Sağlık turizmi ve Hipoterapı tedavi yöntemlerinin uygulanması,gerekli merkez ve tesislerin açılması, Hayvan Antrenörlüğü,At eğitimi kurs faaliyetleri. Hayvanlar için  barınma ve tedavi merkezleri açılması ,gerekli çalışmaların yapılması.Konusuyla ilgili olarak gerekli bütün yiyecek içecek tedaviye yardımcı gıda takviyelerinin üretimi ithalatı-ihracat,toptan perakende alım satımı ve satış mağzalarının çalıştırılması.



Geri Dön