02 / 10 / 2024

Alkent 2000 mektup

Alkent 2000 mektup

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e ilçeye yaptığı hizmetler ve yurtdışındaki başarıları için bir teşekkür mektubu verdiler. Mektup veren İcra Kurulu üyeleri, yapılan hizmetlerin her açıdan örnek teşkil ettiğine dikkat çektiler.

Emekliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderdi, aylıkların yeniden hesaplanmasını istedi!

Türkiye Emekliler Derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir mektup gönderildiğini açıkladı. Özellikle 2000 senesinden sonra emekli olanlar için taleplerin yer aldığı mektupta hangi ifadeler yer aldı?..

Alarko GYO Alkent 2000 Çarşı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

Gazeteci Boran, villasını satın almak isteyen 159 kişiye verdiği mücadeleyi kazandı!

Büyükçekmece'de  Alkent 2000 Mahallesi'nde yaşayan Dursun Boran, imza toplayarak evini satın almak isteyen 159 kişiye karşı verdiği hukuk mücadelesinde mutlu sona ulaştı. 

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret kuruldu!

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güler tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazan esnaftan 'iş yeri kira stopajına son' talebi!

2.5 milyon esnafın temsilcisi TESK'in Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yolladı ve 11 ayrı istekte bulundu. Palandöken, "Esnaf ve sanatkârlarımızca ödenen işyeri kira stopajı uygulamasına son verilmeli" dedi...

Beysa 2000 İnşaat Metal Madencilik Hafriyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysa 2000 İnşaat Metal Madencilik Hafriyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Alarko GYO Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 dükkanın değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkanın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.13 ve 4.17 maddeleri revize edildi.

Alarko Alkent AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 adet dükkan için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'ndaki 10 adet dükkan için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Hıncal Uluç'tan Alkent site yönetimine uyarı!

Hıncal Uluç, Etiler Alkent'in site yönetimine sitem etti. Uluç, "Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!." dedi...

Sema Şimşek'ten apartmanlarına giren hırsıza mektup!

Eski manken Sema Şimşek, üç gün içinde iki kez apartmanlarına giren hırsıza mektup yazdı

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Alkent 2000 mektup Haberi

Alkent 2000 mektup


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e ilçeye yaptığı hizmetler ve yurtdışındaki başarıları için bir teşekkür mektubu verdiler.


Eski Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı, Büyükelçi ve İstanbul Milletvekili M. Şükrü Elekdağ başkanlığındaki Alkent 2000 İcra Kurulu üyeleri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü ziyaret ederek Büyükçekmece için yurtiçinde ve yurtdışında yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ettiler.


"Hizmetleriniz her açıdan örnek teşkil etmektedir"


Başkan Akgün'e teşekkürlerinin ifadesi olarak bir mektup veren İcra Kurulu üyeleri, yapılan hizmetlerin her açıdan örnek teşkil ettiğine dikkat çektiler.


Mektupta, ALKENT 2000 Sitesi sakinleri olarak Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün canla başla çalıştığına şahit olunduğu, yapılan önemli hizmetlerin takdir ile karşıladığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:


"Büyükçekmece'ye örnek bir belediyecilik anlayışı ve bilgisiyle verdiğiniz hizmetlerin Avrupa Konseyi tarafından da takdire mazhar olması...