22 / 07 / 2024

Alleben Göletinde yüzme havuzu varmı

Alleben Göletinde yüzme havuzu varmı

Kente yeni açılımlar kazandırmak, sosyal yaşamı canlandırmak için yeni yaşam alanları kazandırdıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Alleben Göleti’ni Pazar günü hizmete açacaklarını söyledi...

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Malatya olimpik yüzme havuzunun inşaatı sürüyor!

Malatya’da yapımı devam eden uluslararası standartlara uygun olimpik yüzme havuzu hizmete gireceği günü bekliyor.

İskenderun Belediyesi Yüzme Havuzu hizmete açılıyor!

İskenderun Belediyesi yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açılıyor. Sarıseki’deki sosyal tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu 10 Eylül Cumartesi günü halkın hizmetine açılacak.

Bursa Gürsu Yüzme Havuzu'nun çatısı yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 yıl önce yaptırılan Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun çatısı yeniden dizayn edilirken, bölge halkına daha konforlu bir ortamda spor yapma imkanı sağlandı.

Ordu Ünye'ye yüzme havuzu müjdesi!

Ünye’de inşaatı devam eden Gençlik Merkezini yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bakanlıkla yaptığı telefon görüşmesi sonrası Ünye’ye Büyükşehir Belediyesi olarak kapalı yüzme havuzu yapacaklarını söyledi.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Manisa Gördes'e yarı olimpik yüzme havuzlu kompleks yapılacak!

Gördes Belediyesi tarafından Beşeylül Mahallesi’nde bulunan parka yarı olimpik yüzme havuzunu içinde barındıran büyük bir kompleks yapılacak.

Ankara Elmadağ'da yüzme havuzu kompleksi yapılacak!

Elmadağ Belediyesi yanında bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Kompleksi'nin yerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde yüzme havuzu kompleksi yapılması kararlaştırıldı.

Gümüşhane kapalı yüzme havuzunda sona gelindi!

Türkiye’de yüzme havuzu olmayan illerden birisi olan Gümüşhane’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan 6,5 milyon liralık yarı olimpik kapalı yüzme havuzu açılmak için gün sayıyor.

Merzifon Karşıyaka göletinde inşaat devam ediyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli 3 eylül'de atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli Perşembe günü atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor. İlçenin spor ve sosyal yaşamına önemli ölçüde katkı koyması hedefiyle yapılan tesis, tüm Antalya’ya örnek olacak.

Alleben Göletinde yüzme havuzu varmı Haberi

Alleben Göletinde yüzme havuzu varmı


Kente yeni açılımlar kazandırmak, sosyal yaşamı canlandırmak için yeni yaşam alanları kazandırdıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Alleben Göleti’ni Pazar günü hizmete açacaklarını söyledi.


Gaziantep’i bir kültür kenti yapmaya kararlı olduklarını, 10 yıl önce görev geldiklerinde kent için üstlendikleri misyonu bugün de devam ettirdiklerini dile getiren Güzelbey, Gaziantep’in birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını, ancak 2004 yılına kadar kentin bu kimliğinin pek fazla ön plana çıkmadığını belirtti.


Göreve geldikleri günden bu yana Gaziantep’in tarih ve kültür potansiyelini gün yüzüne çıkarma yönünde çalışma yaptıklarını aktaran Güzelbey, “Yaptığımız bu çalışmalar ve kültür yönündeki değişimleri insanlar yerinde görmek için geliyorlar. Özellikle hafta sonu kentin içi yerli ve yabancı insanlarla dolu taşıyor. Kentimiz tam bir kültür ve turizm şehri oldu. Tabi ki bu...