18 / 05 / 2024

Allora Beytepe ısı yalıtımı

Allora Beytepe ısı yalıtımı

Hava kirliliği kış aylarında Başkent Ankara’da sağlığı tehdit ederken konut almak isteyenler konforlu evlerin yanı sıra havası da temiz bölgeleri tercih ediyor.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Avend Beytepe ve Akyarlar Villaları projelerine WA Awards’tan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan ‘Avend Beytepe’ ve ‘Akyarlar Villaları’ projeleri World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 28. proje döngüsünde ödüle layık görüldü.

Duru Beytepe'de yaz kampanyası!

Ankara’nın kalbinde hayata geçen, doğa ve aile konsepti ile yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken DURU Beytepe, yaz kampanyası ile içinizi ısıtacak.

Duru Beytepe Nisan 2020'de teslim!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de inşa ettikleri Duru Beytepe projesi'nin teslimlerinin Nisan 2020'de gerçekleşeceğini söyledi.

Beytepe yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi”

Hem oturum hem yatırımcıların gözdesi Beytepe!

MiaVita Beytepe Projesi Yatırımcısı Nurettin Yılmaz,Beytepe semtinin gün geçtikçe değerine değer kattığını söylerek “Beytepe fark yaratan konumu ve yaşam standartlarını yükselten kalitesiyle hem oturum hem de yatırımcıların gözdesi” dedi...

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

MiaVita Beytepe 2018'de teslim edilecek!

MiaVita Beytepe projesi ile konut sektörüne giriş yaptıklarını belirten MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz “2018 yılında projemizi teslim edeceğiz” dedi.

Nurettin Yılmaz: Beytepe’ye yatırım yapan kazanacak!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Beytepe’nin çok fazla ön planda olduğunu belirtti. Yılmaz "MiaVita’nın en önemli özelliklerinden birisi de merkezi lokasyonu" dedi...

Beytepe Sağlık Kampüsü imar yolları basın toplantısı yarın!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Beytepe Sağlık Kampüsü çevresindeki yollar için yenilenen imar planlarnı basına yarın anlatacak.

Benevre Beytepe'de sıfır peşinat, yüzde 100 mutluluk!

Ankara'da inşa edilen Benevre Beytepe projesi, sunduğu avantajlar ile de yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Peşinatı teslimat sırasında ödeme kolaylığı sağlayan proje, konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Allora Beytepe ısı yalıtımı Haberi

Allora Beytepe ısı yalıtımı

Çayyolu’nun Beytepe’yle kesiştiği değerli lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe projesini hayata geçiren MFZ Grup’un ortaklarından Muhanver Gözüm, büyükşehirlerde yaşam kalitesini düşüren sebeplerin başında stres ve hava kirliliğinin geldiğini kaydetti.


Artık herkesin stresten uzak, trafik sorunu yaşanmayan ve havası daha temiz bölgelere yöneldiğini belirten Gözüm, “Şehrin merkezinde yaşamak artık eskisi kadar revaçta değil. Yaşam için şehrin gürültüsünden uzak, trafiği az ve daha konforlu yaşanabilecek bölgeler öne çıkmaya başladı. Ankara’da da Beytepe bölgesi bu noktada öne çıkıyor” dedi.


Gözüm, konut almak isteyenlere aradıkları temiz hava ve kaliteli yaşamı sunan Beytepe’de inşa edilen Allora konutlarının da bu anlayışla kurgulandığını ifade ederek, şunları söyledi:


“Gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Biz de Allora Beytepe konutlarında bu düşünceyle hareket ettik. Doğanın ferahlığını...