29 / 04 / 2024

Allora Beytepe

Allora Beytepe

Uzunlar İnşaat tarafından yapılan Akrapol Villaları'nda satışı tamamlanmamış villalar 270 bin lira ile 350 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Uzunlar İnşaat’tan Akrapol Villaları’nda 270 bin TL’ye!

Uzunlar İnşaat tarafından yapılan Akrapol Villaları'nda satışı tamamlanmamış villalar 270 bin lira ile 350 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Akrapol Villaları projesinde 400 bin TL'ye!

Şile'de inşa edilen Akrapol Villaları projesinde fiyatlar 400 bin liradan başlıyor!

Uzunlar İnşaat’tan Akrapol Villaları’nda 270 bin TL’ye!

Uzunlar İnşaat tarafından yapılan Akrapol Villaları'nda satışı tamamlanmamış villalar 270 bin lira ile 350 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Akrapol Villaları'nda 270 bin TL'ye!

Akrapol Villaları'nda satışı tamamlanmamış villalar 270 bin lira ile 350 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Benevre Beytepe'de ev alana kira garantisi!

Elbiz inşaat, Ankara Beytepe'de inşa ettiği Benevre projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere kira garantisi sunuluyor.

Ankara Beytepe'de imar değişikliği planı iptal edildi!

Ankara 3. idare Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Beytepe Mahallesi'nde yaptığı imar değişikliğine ilişkin açılan davada imar değişikliği planını iptal etti.

Beytepe Benevre'de 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1987’de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Beytepe Elit Manzara satış ofisi!

Elit-İnsay İş Ortaklığı imzası taşıyan Elit Manzara Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipleri bulunuyor. Projede teslim tarihi Haziran 2018 yılı olarak planlandı.

Benevre Beytepe 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Elbiz İnşaat imzasıyla yükselen Benevre Beytepe projesi 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ve hemen tapu olanağı ile erişilebilir kolaylıklar sağlanıyor.

2018'de Ankara'nın merkezi Beytepe olacak!

Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden olan Beytepe’nin yıldızı, ev sahipliği yaptığı 40’a yakın proje sayesinde parlamaya devam ediyor.

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Benevre Beytepe'de peşin fiyatına ev sahibi olma fırsatı!

Elbiz İnşaat, Benevre Beytepe, 167 konuttan oluşan projesini düzenlediği mangal partisi ile seçkin davetlilere tanıttı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere konumlandırılan 27 katlı özel proje, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Allora Beytepe Haberi

Allora Beytepe

 

Şile merkeze 10 dakika mesafede bulunan Akrapol Villaları, dört mevsim yaşanılabilecek şekilde yapıldı. 2004 yılında Uzunlar İnşaat'ın temeli attığı projede teslimler 1 yıl önce yapıldı. Akrapol Villaları'nın arsa alanı 1.500 metrekare, inşaat alanı ise 3 bin 600 metrekare olarak belirlendi.

Seçkin mimariyle, havuzu, çevre düzenlemesiyle fark yaratmayı amaçlayan Akrapol Villaları,  Şile'nin dört tarafını, Karadeniz'i, Kumbaba manzarasına hakim bir konumda yükseliyor. 14 ikiz villadan meydana gelen Akrapol Villaları'nda fiyatlar 270 bin lira ile 350 bin lira arasında değişiyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede ayrıca konut bedelinin yüzde 50'si peşin ödendiğinde kalan kısım için uygun ödeme şekilleri sunuluyor.
Açık yüzme havuzuna sahip olan Akrapol Villaları'nda konutlarda şömine, sauna, uydu sistemi, klima yer alıyor.
260 metrekarelik kullanım alanına sahip villalar 4 oda 1 salon...