29 / 04 / 2024

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.



Elit Manzara Beytepe,  Ankara  ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma. Elit Yapı ve İnsay Yapı'nın güçlerini birleştirmeleri ile 2 yıllık bir tasarım sürecinin sonucunda temelleri Şubat 2016'da atıldı. Proje 32 katlı bir kule, 5 katlı 2 baza ve 1 villa bloğundan oluşmakta olup. 2+1'den 6+2'ye farklı 23 daire tipi sunmaktadır. Proje, toplam 119 konuttan oluşmaktadır. 


Elit Manzara Beytepe, Ankara'nın en ünlü mimarlarından Gökhan Aksoy ve duayen iç mimar Neşet Güne'nin imzalarını taşıyor. Elit Manzara Beytepe ismini nefes kesen manzarasından almaktadır. Mimar Gökhan Aksoy, 4 bloğun da bu manzaradan faydalanması adına, blokları açık V şeklinde konumlandırmıştır. 


Bahçe katları, muhteşem peyzajı ve bahçeyi boydan boya geçen süs havuzu ile görsel bir şölen II sunan, Elit Manzara "Beytepe, vadi manzaralı kafesi, yürüyüş yolu, fitness, cardio alanları, sauna, "h fin hamamı, dans stüdyosu, basketbol sahası ve yerden 50 metre yüksekte yer alan içinde toplantı salonu, video salonu, bilardo, playstation odasını barındıran Business Lounge'ı ile kendisini ayrıştıran sosyal olanaklar sunmaktadır. 


2018 yılının Haziran ayında yaşamın başlayacağı Elit Manzara Beytepe, düşlerdeki yaşamı sunmakla birlikte, esnek ödeme planları ve sunduğu kar fırsatları ile de yatırımcıların ilgisini çekiyor. 


Milliyet EK 


Geri Dön