27 / 04 / 2024

Allure Tower havuzu

Allure Tower havuzu

İSTANBUL'UN en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Avcılar'da hayata geçirilen AllııreTovver projesi 'farklı' çizgilere sahip projesiyle ön plana çıkıyor. Allure Tovver projesi konumuyla da farkını ortaya koyuyor.

Allure Tower'ın yüzde 40'ı satıldı!

İstanbul’un köklü yerleşim merkezlerinden Avcılar E-5 üzerinde, Doruk GYO Şehircilik tarafından inşa edilen Allure Tower, kullanıcılar kadar yatırımcıların da gözdesi oldu. Deniz ve göl manzarasını gören 400 konuttan oluşan projenin yüzde 40’ı satıldı.

Doruk GYO 30. kata havuz koydu, yüzde 30'unu sattı!

Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini Avcılar'da hayata geçiriyor. 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Allure Tower, 30 kattan oluşuyor. Allure Tower projesinde satışların yüzde 30'u yapıldı.

Allure Tower nerede?

Daire fiyatlarının 296 bin TL'den başladığı Avcılar Allure Tower Evleri'nde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak. Peki Allure Tower nerede?

Allure Tower Evleri nerede?

Doruk GYO imzası ile hayata geçirilen Allure Tower Konutları'nda teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 1 peşinat ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Allure Tower Evleri nerede?

Doruk GYO Allure Tower satılık!

Doruk GYO Allure Tower satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede yüzde 6 prim avantajından yararlanabilmek için son gün 30 Ocak.

Allure Tower Avcılar ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Allure Tower Evleri 400 adet daireden oluşuyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Allure Tower Avcılar ödeme seçenekleri...

Allure Tower'da 30 Ocak öncesi yüzde 6 prim avantajı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde hayata geçirilen Allure Tower 'da 30 Ocak öncesi yüzde 6 prim avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor.

Avcılar Allure Tower nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Allure Tower Rezidans Doruk GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Avcılar Allure Tower nerede?

Avcılar Allure Tower iletişim!

Avcılar Allure Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşan proje 9 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.

Allure Tower Evleri fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Allure Tower Rezidans 'ta yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor. Projede 400 adet rezidans daire bulunuyor. İşte Allure Tower Evleri fiyatları...

Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası için son gün 30 Ocak!

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Allure Tower yüzde 1 peşinat kampanyası için son gün 30 Ocak. Projede yer alan dairelerin alanları minimum 70 metrekareden oluşuyor.

Allure Tower ödeme seçenekleri!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Allure Tower Evleri 30 katlı tek blok olarak dizayn edildi. Proje 400 adet konut ve home officelerden oluşuyor. İşte Allure Tower ödeme seçenekleri...

Allure Tower projesi iletişim bilgileri!

Toplam 9 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Allure Tower Avcılar projesi, İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde yükseliyor. Allure Tower projesi iletişim bilgileri şu şekilde...

Allure Tower projesi teslim!

Toplam 400 adet daire ve 8 adet dükkandan meydana gelen Allure Tower projesi teslim sorusuna 2016 yılının Şubat ayı içerisinde cevabı veriliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Allure Tower'ın havuzu çatıya çıktı!

İSTANBUL'UN en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Avcılar'da hayata geçirilen AllııreTovver projesi 'farklı' çizgilere sahip projesiyle ön plana çıkıyor. Allure Tovver projesi konumuyla da farkını ortaya koyuyor.

Allure Tower havuzu Haberi

Allure Tower havuzu

Doruk GYO imzasıyla hayata geçen proje, 30 katlı tek bloktan meydana gelen Allure Tovver, 400 konutla birlikte ticari birimlerin bulunduğu proje mimarisi, konumu ve cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Çatısında yer alan yüzme havuzuyla da öne çıkan Allure Tovver projesi konumuyla da farkını ortaya koyuyor. 


Atatürk Havalimanına, çevredeki sağlık kuruluşları ve alışveriş merkezlerine yakın konumuyla dikkat çeken projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. İş Bankası ile anlaşması bulunuyor. Yüzde 25 peşinat ödeyip kalan bölümün 120 ay vadeli banka kredisiyle tamamlandığı projede sıfır faizli ödeme seçeneği de var. 

% 50 PRİM YAPAR Marmara Denizi ve Küçükçekmecc Gölü manzarasına sahip olan AlIureTovver projesinin orta vadede yüzde 50 seviyesinde prim yapması...