28 / 04 / 2024

Allure Tower lansman

Allure Tower lansman

2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini İstanbul’un merkezi losyonlarından biri olan Avcılar’da hayata geçiriyor. Allure Tower görücüye çıktı. Projede metrekaresi 2 bin 800 liradan başlıyor.

Allure Tower 2 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

İnşaat ve tekstil alanında uzun yıllar faaliyet gösteren dört ayrı şirketin güçlü ortaklık yapısı ile 2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini Avcılar’da hayata geçiriyor.

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

Varyant Plus ve Varyant Tower lansmanı 3-4 Ekim'de!

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor.

Aris Grand Tower Esenyurt satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower projesi Grand Hyatt İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL’den başlıyor.

Aris Grand Tower lansmanı 2 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Aris Grand Tower lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Kayalar Tower Ankara projesi dün satışa çıktı. Projede ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Allure Tower nerede?

Daire fiyatlarının 296 bin TL'den başladığı Avcılar Allure Tower Evleri'nde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak. Peki Allure Tower nerede?

One Tower Bridge görücüye çıktı!

Londra’da adından çok yoğun bir şekilde söz ettiren One Tower Bridge’in İstanbul’daki lansmanı The Ritz Carlton İstanbul’da gerçekleştirildi. One Tower Bridge’de lüks daireler ve penthouse’lar 965.000 pound'dan başlayan fiyatlarla satışta.

Regnum Sky Tower'ın lansmanına DJ Suat Ateşdağlı katıldı!

SKY Başkent'te yükselen bir konut projesinin lansmanı, partiyi aratmadı. DJ Suat Ateşdağlı, çaldığı şarkılarla coşturdu, ışıklı davul gösterisi geceye renk kattı.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Regnum Sky Tower'da anahtar teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak.

Allure Tower lansman Haberi

Allure Tower lansman

İstanbul’un köklü yerleşim merkezlerinden Avcılar’da 100 milyon liralık yatırımla yepyeni bir rezidans projesi yükseliyor. İnşaat ve tekstil alanında uzun yıllar faaliyet gösteren dört şirketin güçlü ortaklık yapısıyla kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Allure Tower projesi, metrekaresi 2 bin 800 TL olan lansmana özel başlangıç fiyatı ve ‘sıfır’ KDV avantajı ile satışa çıktı. Merkezi konumu, mimarisi ve sosyal olanakları ile dikkat çeken 30 katlı proje, 400 adet rezidans daire ve home office birimlerinden oluşuyor. 

TANBULUT İnşaat, KAMEKON İnşaat, KARAGÖZLÜLER Tekstil ve ATAÖZ Tekstil’in güçlü ortaklık yapısı ile 2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini İstanbul’un merkezi losyonlarından biri olan Avcılar’da hayata geçiriyor.