15 / 05 / 2024

Alman Bunte dergisi türkiye

Alman Bunte dergisi türkiye

Alman Bunte dergisi Türk turizmini övdü. Almanya'nın 4 milyon tirajlı Bunte dergisi, okuyucularına "Haydi Türkiye'ye gidiyoruz" başlığı altında "Cennet çok yakında" spotuyla Türk turizmini övdü.

Almanlar'ın en güvendiği sıhhi tesisat markası Grohe!

GROHE, piyasa araştırması şirketi ServiceValue GmbH tarafından, Alman iş dergisi WirtschaftsWoche’nin işbirliğinde gerçekleştirilen yeni “güven sıralaması” çalışmasının sonuçlarına göre, Alman tüketicilerin en çok güvendiği sıhhi tesisat markası.

Toprak tapulu ev almanın sakıncaları nelerdir?

Toprak tapusu, Tapu müdürlüğünde herhangi bir kaydı olmayan yapılardan alınan daire tapusu olarak tanımlanıyor. Peki, toprak tapulu ev almanın sakıncaları nelerdir?

Türk Yatırımcılar Alman Solarion AG'yi satın aldı!

Türk yatırımcılar, dünyanın en ince ve en esnek güneş paneli üreticisi olan Alman Solarion AG'yi satın aldı Yabancı devler Türkiye'de şirket avına çıkarken, Türk KOBİ'leri de yurtdışında zorda olan firmaları satın almaya başladı.

Arsa tapulu ev almanın sakıncaları!

İnşaat çalışmaları tamamlanmış ve oturuma hazır evlerden bazıları kat mülkiyet tapulu olurken kimileri ise arsa tapulu oluyor. Peki, arsa tapulu ev nedir? Arsa tapulu ev alınır mı? Arsa tapulu ev almanın sakıncaları nelerdir?

Yunanistan'ın 14 havaalanını Alman Fraport satın aldı!

Yunanistan'da 14 bölgesel havaalanının Alman şirketi Fraport'a satılmasına yönelik Ekonomi Politikası Devlet Konseyi kararı resmi gazetede yayınlandı. Fraport 14 havaalanı için toplam 1,3 milyar euro ödeyecek.

Ev kirasını elden almanın cezası 2015!

Kira bedelini elden ödeme sınırını aşan ödemelerin banka aracılığı ile tahsil edilmesi gerekiyor. Bu kurala uymayan taraflar cezalandırılıyor. Peki, ev kirasını elden almanın cezası 2015 nedir?

İşyeri kirasını elden almanın cezası 2015!

26951 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 268 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği gereğince işyeri kiracılarının ödemelerini banka aracılığı ile yapmaları gerekiyor. Peki, işyeri kirasını elden almanın cezası 2015 nedir?

Esra Oflaz evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Esra Oflaz Güvenkaya eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile tatil için gittikleri Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde Hello Dergisi'ne poz verdi.

Gaziantep'te konut almanın tam zamanı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer, konutların maliyetine yakın fiyatlara satıldığını belirterek, “ Konut almanın tam zamanı” çağrısı yaptı.

Alman turistlerin tercihi Antalya oldu!

TÜROFED Başkanı Ayık ise "Fiyat cazibesine Alman pazarı çok olumlu tepki verdi. Rusya'da da aynı fiyat cazibesi yaratıldı ama beklenen olmadı" diye konuştu.

Konut projelerinden ev almanın avantaj ve dezavantajları!

Projelerden ev almak, günümüzde projelerin sayısının da artması ile daha çok barınma ihtiyacını karşılamak için tercih edilen bir yöntem oldu. Peki bu projelerden ev almanın avantaj ve dezavantajları neler?

2001 yılında İSKİ, Alman Çeşmesi'nin suyunu kesmiş!

2001 yılında İSKİ, Alman İmparatoru II. Wilhem'in ziyaretinin anısı olarak inşa edilen Sultanahmet'teki Alman Çeşmesi'nin suyunu kesmiş. Kaderine de terk edilen çeşmenin musluk başları da çalınmış.

TOKİ Haber Dergisi'nin Haziran sayısı yayında!

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

Alman Bunte dergisi türkiye Haberi

Alman Bunte dergisi türkiye

Alman Bunte dergisi Türk turizmini övdü. Haberde, "Türkiye artık uluslararası jet-set sosyetesin vazgeçilmez ülkesi oldu. Türkiye ucuz konforlu, lüks, tatil paketi sunulan ülke dışında zengin kültürü, tarihi, mutfağı, alışveriş imkanları'yla adeta Malp adalarını aratmıyor" diyerek okuyucularını Türkiye'ye davet etti. Derginin fotoğraflarında Bodrum kalesi, Side Apollon tapınağı, İzmir-Çeşme plajı, Bodrum ve Belek'te Adem-Havva oteline geniş yer verildi. Türk baklavası ise kalori bombası olarak tanıttı. Haberde Salma Hayek, Bar Refaeli, Milla Jovovich, milyarder François-Henri Pinault gibi çok sayıda ünlünün Türkiye müdavimi olduğuna vurgu...