05 / 05 / 2024

Alman CPBAU şirketi türkiye yatırımları

Alman CPBAU şirketi türkiye yatırımları

Alman CPBAU, “Kara propagandaya inanmadık, hem içerde hem dışarda ortak iş yapalım” diyerek Ağaoğlu’nun kapısını çaldı. 3 milyar euro cirolu şirketin gündeminde yeni köprü ve yenilenebilir enerji alanında işbirliği var...

Alman devini Türk şirketi satın aldı! Yerli sanayiye büyük katkı

Nurol Teknoloji, Alman seramik ham madde üreticisi Industriekeramik Hochrhein'ın çoğunluk hissesini satın alarak ileri teknik seramik teknolojileri alanında önemli bir adım attı.

2023 model Volkswagen Polo ne kadar oldu? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Alman otomobil şirketi Volkswagen, 2023 model araçlarını görücüye çıkardı. Peki Volkswagen Polo ülkemizde kaç TL'den satışa çıktı? İşte detaylar...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Her şeyi bırakın bu habere bakın! Mini’den şok fiyat! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomobil şirketi BMW ile 2000 yılında birleşen Mini’nin eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mini 5 Kapı’nın 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Opel Grandland’den dev fırsat! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomobil şirketi Opel, en yeni SUV modeli Gandland’da eylül ayı için kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Opel Grandland’ın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Aylık 250 bin tonluk dizel yakıt için imzalar atıldı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ulusal petrol şirketi ADNOC ile Alman petrol şirketi Wilhelm Hoyer GmbH & Co. KG (Hoyer) 2023 süresince aylık 250 bin tonluk dizel yakıt tedariki konusunda anlaşma sağladı.

Almanya 10 milyar euroluk iflas desteği açıkladı! O şirketi kurtarma kararı aldı

Alman hükümeti, Rus enerji şirketi Gazprom'un ülkedeki eski iştiraki Gazprom Germania'nın (Gazprom Almanya) uzun vadeli kamu yönetimine geçirileceğini ve iflasını önlemek için 10 milyar avroya kadar kamu kurtarma paketi sağlanacağını bildirdi.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

BioNTech açıkladı: Toplam kâr 1,128 milyar avro!

Kovid-19 aşısını geliştiren Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech, aşı satışlarının ardından gelirlerinde keskin bir artışla ilk çeyrekte 1 milyar 128,1 milyon Euro net kar elde etti.

Alman seyahat şirketi TUI, İngiltere’de 48 şubesini kapatacak!

İngiltere’nin en büyük seyahat şirketi konumunda olan TUI, İngiltere’de 48 şubesini kapatma kararı aldı...

Pallet Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pallet Turizm Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İrem Doğan ve Onur Çalman ortaklığında kuruldu.

Siemens Hindistan’da konut inşaat ve altyapı sektöründe varlığını arttırıyor!

Alman teknoloji şirketi Siemens'in merkezi Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de bulunan elektrikli ekipman üreticisi C&S Electric'i 267 milyon avroya satın almak konusunda anlaştığı belirtti…

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Can tarafından kuruldu.

Alman CPBAU şirketi türkiye yatırımları Haberi

Alman CPBAU şirketi türkiye yatırımları


17 Aralık derin operasyonunda gözaltına alınan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'na Avrupa'dan üst düzey destek geldi. Hem Türk ekonomisine hem de Ağaoğlu Grubu'na güvendiklerini ısrarla vurgulayan Alman CPBAU şirketi ve milyarder işadamı Manfred Hellwig, Türkiye’de yatırım için Ağaoğlu’na ortaklık teklifi yaptı.   


DERİN OPERASYON GELİŞİMİZİ HIZLANDIRDI

Dün, şirket merkezinde Ali Ağaoğlu’nu ziyaret eden CPBAU'nun Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Heinecke, "Türkiye'de Ağaoğlu Grubu’yla ortak hareket etme kararı aldık. Türk ekonomisi çok güçlü. 17 Aralık'ta yapılan operasyonlar Alman basını tarafından ciddi bir dezenformasyona yol açtı. Ben ve ortaklarım bunlara inanmadık. Alman ekonomisinin 60 yılda yapıp, toparladığını Türkiye 10 yılda yaptı. Bu operasyonlar bizim buraya gelişimizi biraz daha hızlandırdı" diye konuştu.   


ALİ AĞAOĞLU’YLA KAPI YENİDEN AÇILDI 

Uzmanlık alanlarından birinin de köprü inşaatı olduğunu söyleyen...