27 / 04 / 2024

alman firması kleemann

alman firması kleemann

Asansör sektörünün önde gelen Alman firması Kleemann, yeni tasarımları ile tüketicinin karşısına çıkıyor

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de madeni yağ üreten TotalEnergies Turkey Pazarlama, Alman beton firması Putzmeister Türkiye ile SANY Orijinal Yağlarının üretimi için üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte tüm detaylar...

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Alman otomotiv devinin bu model araçlarında ölümcül fren arızası! Firma servislerde ücretsiz tamir edecek

Alman lüks otomotiv firması 2006 ile 2012 yılları arasında üretilen model araçlarında ölümcül fren arızası tespit etti. Dünya genelinde bu model araçlara sahip olanların otomobillerini servise çektirmeleri istendi. Firma arızayı ücretsiz tamir edecek.

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Dumankaya ve Fi Yapı ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşanıyor. Her iki şirketin yarım kalan konut projelerinin tamamlanması için Alman firması ile bugün saat 16:00'da imzalar atılıyor...

Alman ECE firması Türkiye'deki AVM sözleşmesinden çekildi!

Alman proje yönetimi firması ECE, Türkiye'de sahibinin Fethullah Gülen ile bağlantısı olabileceği şüphesiyle el konulan bir alışveriş merkezinin (AVM) yönetimini bıraktığını açıkladı.

Sea Homes projesi Haziran'da teslim edilecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Alman firmasının 30 milyon Avro'luk Sea Homes projesini anlattı. Proje Çeşme'de hayat buluyor.

Alman Biesterfeld, İstanbul ofisinde LAMP 83'ü tercih etti!

Aydınlatma aygıtları üretiminin lider Türk firması LAMP 83, dünyanın önde gelen kimyasal ve plastik madde üreticilerinden Alman firması Biesterfeld’in İstanbul merkez ofisini aydınlattı.

1980 yılında Galata Köprüsü 900 milyon liraya satılacakmış!

1912 yılında Alman firması Man tarafından 350 bin liraya yapılan Galata Köprüsü, 1980 yılında 900 milyon liraya satılacakmış. Köprüyü ayakta tutabilmek için her yıl 250 milyon lira harcayan Belediye, köprüyü her an satabilirmiş.

Yalı Yeşilköy'ün ankastresinde Alman Miele imzası!

115 yıllık tecrübesi ile 5 kıtada faaliyet göstererek dünyanın en iyi beyaz eşya markaları arasında yer alan Alman firması Miele’nin ankastre ürünleri Yalı Yeşilköy’ün dairelerini süsledi.

1951 yılında Boğaz'ın iki yakasını birleştirmek için köprü yapacaklarmış!

İstanbul'un köprü hikayesi çok daha eskilere gitmekteymiş. İki yakayı birbirine bağlayan birinci köprünün yapımına 1970 yılında başlansa da, 1951 yılında Boğaz'a yaptırılmak istenen köprü için bir Alman firması teklif dahi vermiş.

Kayseri'de 45 yapı denetim firması var!

Yapı Denetim Komisyon Başkanlığından alman bilgilere göre Kayseri'de inşaatların ve mevcut binaların deprem ile diğer risklere karşı dayanıklı olup olmadığını denetleyen 45 yapı denetim firması bulunduğu belirlendi...

alman firması kleemann Haberi

alman firması kleemann

Şirkette yapılan açıklamada, asansör dünyasında çığır açan tasarımların hedefi, asansör kullanıcılarına farklı algılar sunarken, konfor standartlarıyla birlikte estetik düzeyini de yukarıya taşımak olduğu belirtildi. Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: "Kleemann'ın son tasarımları, ünlü otomobil tasarımcısı Andreas Zapatinas'ın imzasını taşıyor. Marka, Kleemann Design ve Andreas Zapatinas'ın hayal gücünün ürünü olan son tasarımlarını, 50 farklı ülkede 4 haftada teslim etme vaadi ile sunuyor. Ayrıca bina yapısına ve tipine göre gelişmiş mühendislik olanakları ve kişiselleştirilmiş çözümler de üretiyor."

Yeni...