04 / 05 / 2024

Alman REC Real Estate Diyarbakır Multi

Alman REC Real Estate Diyarbakır Multi

Gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendi.

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Beğendik Real’i ilk kez kara geçirdi!

Alman Real’i satın alan Beğendik, 18 yıldır Türkiye pazarında olan markayı ilk kez kâra geçirdi. Beğendik, yeni satın alma için de önemli bir zincirle görüşmelerini sürdürüyor

Real marketleri İzmir ve Eskişehir'de açılacak!

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

REC Experts 11 AVM'nin teknik danışmanlığını aldı!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi’nin Türkiye’deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı..

Multi'nin AVM'leri REC 'in takibinde!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi'nin Türkiye'deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.

REC gayrimenkuleri teknik takibe alıyor!

Real Estate Consultancy (REC) Genel Müdürü Jens Dehnbostel, gayrimenkul projelerini ruhsat aşamasından itibaren teknik takibe alarak risk unsurlarını ortadan kaldıran sistemi Türkiye’deki projelerde de devreye soktuklarını söyledi...

REC ile bina riskleri kayıt altında!

Real Estate Consultancy (REC) Genel Müdürü Jens Dehnbostel, “Binaları, yapı malzemesi kalitesi, yangın riski, tesisat, enerji ve ergonomi açısından denetleyip, olası risklerin bertaraf edilmesini sağlıyoruz” dedi...

Beğendik ile REAL, Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıklamıştı. Beğendik ile REAL hipermarketler arasındaki hisse devri için Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu

Forum Diyarbakır için REC Proje denetimi!

REC Real Estate Consultancy, İstanbul' da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendiğini bildirdi.

Forum Diyarbakır için REC proje denetimi!

REC Real Estate Consultancy, İstanbul ' da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendiğini bildirdi...

REC Real Estate Forum Diyarbakır AVM'nin denetimini üstlendi!

Gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendi.

Alman REC Real Estate Diyarbakır Multi Haberi

Alman REC Real Estate Diyarbakır Multi

Faaliyet ve uzmanlık alanı gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlenmiştir. Bu yeni proje ile Frankfurt’lu gayrimenkul danışmanlık şirketi Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. 

Alman – Türk uzman ekibi Dr. Tarkan Barin (proje yönetimi), Faruk Başer (proje sorumlusu – inşaat) ayrıca Dieter Reineck ve Henry Fritzsche (proje sorumlusu – teknik yapı donanımı) tarafından oluşmaktadır.

Proje geliştirici Multi Turkey, Hollandalı Multi şirketine aittir. 12 Avrupa ülkesi ve Türkiye’de aktif olan Multi, Türkiye dahil bütün Avrupa’da 500’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Multi, perakende uzmanı olarak Avrupa genelinde toplam 60 alışveriş merkezini yönetmekte olup, Forum Diyarbakır şirketin 12. alışveriş merkezini oluşturmaktadır. 

Forum...