04 / 05 / 2024

Alman REC

Alman REC

Gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendi.

Alman mimar Bruno Taut'ın Türkiye'deki binaları!

Türkiye’ye büyük katkı yapan ama unuttuğumuz bir çok önemli isim var. Bunlardan biri Büyük Önder’in katafalkını da hazırlayan Alman mimar Bruno Taut..

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Türk-Alman Üniversitesi Beykoz arsası imar planı askıda!

Türk-Alman Üniversitesi Beykoz'daki 28 bin 960 metrekarelik arsanın imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Türkiye’deki Alman yatırımları risk teşkil etmeyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Tevfik Güngör, bugünkü yazısında Türkiye-Alman'ya ilişkisini yatırım açısından değerlendirdi. İşte o haber...

Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Alman Hayır Cemiyeti’nin katkılarıyla 1852 yılından beri hizmet veren ilk sağlık kurumlarından biri olan Taksim Alman Hastanesi tarih oluyor. Peki Taksim Alman Hastanesi'nin yerine ne geliyor?

Birevim ile yazlık almanın önü açılıyor!

Yazın gelmesiyle birlikte tatil beldelerinde yoğunluk başladı. Bir kesim tatil turlarını tercih ederken, bir kesim ise bölgeden ikinci konut edinme yolunu seçiyor. Birevim ise Türkiye’nin her yerinden evi almanın yolunu açıyor.

Konut almanın püf noktaları!

Konut sektörü gün geçtikçe yükseliyor. Sektörün gidişatı inşaat firmalarını da artırdı. Peki konut almanın püf noktalarını nelerdir? Kozan Emlak İşyeri Sahibi Hatice Küçükkozan, sizler için anlattı.

Bünyamin Önel: Ev almanın tam zamanı!

Öneller Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, konut satın almanın kolaylaştığına dikkat çekti. Önel, ev almak isteyenlere, "tam zamanı" uyarısını yaptı.

Konut almanın 5 püf noktası!

Konut almanın ciddi bir iş olduğunu vurgulayan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Son, oturum ya da yatırım amaçlı konut seçerken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. İşte konut almanın 5 püf noktası..

Projeden ev almanın avantajları nelerdir?

Projeden ev alanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Nedeni ise temelden ya da projeden ev almanın ev sahibi olmanın fiyat açısından çok daha uygun olması.

Mustafa Başar: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar'dan gayrimenkul alıcı ve satıcılarına önerilerde bulundu. Başar, ''Gayrimenkul almanın tam zamanı'' dedi.

Şimdi konut almanın tam zamanı!

Kredi faizlerinin düşüklüğü ve uygun ödeme koşulları ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük bir fırsat sağlıyor. Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı Ortaklarından Fırat Sezginsoy, koşullar göz önüne alındığında konut almanın tam zamanı olduğunun altını çiziyor.

Konut almanın tam zamanı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, dövizdeki dalgalanmanın henüz inşaat maliyetlerine yansımadığını belirterek, "Nisan-Mayıs aylarına kadar da yansımayacak. Bu aylardan sonra konut fiyatları yükselecek, o yüzden konut almanın tam zamanı" dedi

Alman REC Haberi

Alman REC

Faaliyet ve uzmanlık alanı gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlenmiştir. Bu yeni proje ile Frankfurt’lu gayrimenkul danışmanlık şirketi Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. 

Alman – Türk uzman ekibi Dr. Tarkan Barin (proje yönetimi), Faruk Başer (proje sorumlusu – inşaat) ayrıca Dieter Reineck ve Henry Fritzsche (proje sorumlusu – teknik yapı donanımı) tarafından oluşmaktadır.

Proje geliştirici Multi Turkey, Hollandalı Multi şirketine aittir. 12 Avrupa ülkesi ve Türkiye’de aktif olan Multi, Türkiye dahil bütün Avrupa’da 500’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Multi, perakende uzmanı olarak Avrupa genelinde toplam 60 alışveriş merkezini yönetmekte olup, Forum Diyarbakır şirketin 12. alışveriş merkezini oluşturmaktadır. 

Forum...