03 / 05 / 2024

Almanya Hannover Fatih Camii açılıyor mu

Almanya Hannover Fatih Camii açılıyor mu

Almanya Hannover bölgesinde, Helmstedt Diyanet İşleri Türk İslam Birliği DİTİB'e bağlı Fatih Camisi törenle ibadete açıldı. Törene çok sayıda davetli katıldı.

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Almanya Hannover'daki Fatih Camii ibadete açıldı!

Almanya Hannover bölgesinde, Helmstedt Diyanet İşleri Türk İslam Birliği DİTİB'e bağlı Fatih Camisi törenle ibadete açıldı. Törene çok sayıda davetli katıldı.

ÇTSO üyelerini Almanya'ya götürdü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

İnşaat sektörü yurtdışına açıldı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ÇTSO üyeleri, Almanya Hannovver'de düzenlenen fuara gitti. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini Almanya Hannover'e götürdü.

Çanakkale'deki yapılaşma baş döndürücü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

Türkiye yapı ve inşaatta büyük mesafe kaydetti!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ÇTSO üyeleri, Almanya Hannover'de düzenlenen fuara gitti. Heyet, tenknolojik gelişmeleri görme fırsatı yakaladı.

Gaziantepli Halıcılar Domotex Hannover'a katılacak!

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Hannover kentinde 17 - 20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Domotex Hannover 2015'e Gaziantep'ten 60 halı firması katılıyor.

Elektrikli otobüs E-Bus, yurt dışından büyük ilgi gördü!

Raylı sistemler, ticari araç tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşan Bozankaya’nın, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda sergilediği elektrikli otobüsü E-Bus, yurt dışından büyük ilgi gördü...

Mango en büyük mağazasını Almanya'da açıyor!

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

Fatih'teki Molla Hüsrev Camii'nde korkutan çatlaklar!

Fatih'teki Molla Hüsrev Camisi'nin duvarlarında oluşan çatlaklar cemaati endişelendiriyor. 2008 yılında restorasyon kapsamına alındığı belirtilen cami hizmet vermeye devam ederken, cemaat bir an önce önlem alınmasını istiyor

Fatih'te 1.1 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ev!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Fatih ilçesi Beyazıt semtinde bulunan bahçeli kagir evi 1 milyon 100 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Aralık 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Almanya'da huzurevleri yurtlardan daha ucuz!

Almanya'nın 16 kentinde yurt ve kira fiyatları tavan yapınca, öğrenciler çareyi yaşlılar yurdunda kalmakta buldu. Huzurevlerinde kalmak için sadece 200 euro ödeyen öğrenciler, yaşlılara çeşitli sosyal aktivitelerde de yardımcı oluyor

Almanya Hannover Fatih Camii açılıyor mu Haberi

Almanya Hannover Fatih Camii açılıyor mu

Almanya Hannover bölgesinde, Helmstedt Diyanet İşleri Türk İslam Birliği DİTİB'e bağlı Fatih Camisi törenle ibadete açıldı. Törene, Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay, DİTİB Genel Başkanı Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu, Hannover Din Hizmetleri Ataşesi Yusuf Ay ve Helmstedt Belediye Başkanı Wittich Schobert'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. .


Gifhorn DİTİB Camisi Din Görevlisi Ahmet Danışın Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Helmstedt DİTİB Fatih Camisi Dernek Başkanı Salih Kirazlı, DİTİB Aşağı Saksonya ve Bremen Eyalet Birliği Başkanı Yılmaz Kılıç, Hannover Din Hizmetleri Ataşesi Yusuf Ay, selamlama konuşmalarında caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiler.İnsanların kendi kültürünü ve inancını yaşamasının en doğal hakları olduğunu söyleyen Helmstedt Belediye Başkanı Wittich Schobert ise, Kardeşçe, dostça yaşamamız, birlikteliği sağlamamız çok önemlidir. Bu eser bunun göstergesidir. Şehrimize bu...