03 / 05 / 2024

Almanya şirketleri

Almanya şirketleri

Almanya'da geçen yıl 915 bin şirket kurulduğu, son üç yılda kurulan 2,5 milyon şirketin ise yüzde 17'siııin kapandığı açıklandı.

Türk Demir Döküm Fabrikaları grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Türk Demir Döküm Fabrikaları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Batısöke Söke Çimento grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Batıçim grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

Gayrimenkul değerleme şirketleri rehberi!

Bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerleme standartları çerçevesinde yazılı olarak raporlayan gayrimenkul değerleme şirketleri nasıl çalışır? İşte, gayrimenkul değerleme şirketleri rehberi...

TBMM İnsan Hakları Komisyonu, Almanya'da camileri ziyaret edecek!

YURTDIŞI Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül ve TBMM İnsan Haklarını İzleme Komisyonu, son günlerde camilerin kundaklandığı Almanya'ya giderek camileri ziyaret edecek.

Almanya'da inşaat onayları yüzde 9.6 artış gösterdi!

Almanya'da 2014 yılının ilk yarısında konut ve konut dışı inşaat onaylan yüzde 9,6 artış gösterdi. Almanya istatistik Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, geçen yılın aynı döneminde 124 bin 876 olan konut ve konut dışı inşaat izinleri verildi...

Almanya'da inşaat onayları yüzde 9.6 arttı!

Almanya istatistik Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, geçen yılın aynı döneminde 124 bin 876 olan konut ve konut dışı inşaat izinleri bu yıl 136 bin 843'e ulaştı.

Teknoloji geliştirme bölgesi yönetici şirketleri!

Teknopark olarak da ifade edilen teknoloji geliştirme bölgelerinde bölgenin yönetimi ve işletmesinden sorumlu şirketlerine yönetici şirket deniyor. İşte teknoloji geliştirme bölgesi yönetici şirketleri yasal esasları..

Katı atık yönetimi projeleri kapsamında Almanya'ya ziyaret gerçekleştirildi!

Katı atık yönetimi projeleri kapsamında Almanya'ya ziyaret gerçekleştirildi. Teknik Çalışma Programına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uzmanları, 7 ilde yer alan projelerin faydalanıcıları olan Belediye Başkanlıkları ve Katı Atık Birlik temsilcileri katılac

Almanya'daki Türk hastanesi yoğun ilgi görüyor!

Almanya'nın Kassel kentinde doktor Arif Ordu tarafından kurulan MEDİTÜRK adlıhastane yılda 50 bin hastaya hizmet veriyor. Hastanenin sahibi Ordu: "Türkiye'deki sağlık kuruluşları tecrübelerini buraya taşımalı. dedi.

Trump Cadde ödül töreni 6 Ekim'de Almanya'da!

Konseptinde İzzet Çapa'nın, mimari konseptinde ise GAD Architecture'in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyan Trump Cadde uluslararası arenada ödül kazandı.Ödül töreni 6 Ekim 2014'de Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleştirilecek.

Mango en büyük mağazasını Almanya'da açıyor!

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

Güneydoğu'nun Almanya'ya ihracatı arttı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'nden bu yılın ilk yarısında Almanya'ya gerçekleştirilen ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 99 milyon 869 bin dolara ulaştı.

Almanya şirketleri Haberi

Almanya şirketleri

Almanya'da geçen yıl 915 bin şirket kurulduğu, son üç yılda kurulan 2,5 milyon şirketin ise yüzde 17'siııin kapandığı açıklandı. Yeni kurulan şirketlere finans desteği sağlayan Kfw Bank'm yaptığı araştırmaya göre 2005 ila 2014 yılları arasında Almanya'da kurulan şirketlerin yüzde 15'inin ilk yılın sonunda, yüzde 30'unun ise üç yılın sonunda kapandığı kaydedildi. Şirket kapanmalarının birçok nedene bağlı olduğunu açıklayan araştırma, bu nedenlerden birkaçını, şirketlerin bazılarının baştan itibaren belirli sınırlarla kurulması, bazılarının başka cazip iş kollarına yönelmesi ile ekonomik olmayan iş dallarında faaliyet gösterilmesi olarak sıraladı. En çok ticaret ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin kapandığına da dikkat çekildi. 


Cengiz...