19 / 05 / 2024

almanya ters kafe

almanya ters kafe

Almanya’nın Wertheim şehrinde açılan bir kafe sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Bunun nedeni ise kafedeki her şeyin tepetaklak durması.

Altın yatırımcıları ters köşe olacak! Finans devi resmen rakam verdi! Bu rakamı görenlerin tansiyonu fırlayacak

Almanya'nın finans devleri arasında yer alan Commerzbank, altın beklentisini düşürdü. Öyle bir rakam açıkladı ki yatırımcılar ters köşe olacak. İşte altının geleceği o seviye...

Bu kafede her şey ters!

Almanya’nın Wertheim şehrinde açılan bir kafe sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Bunun nedeni ise kafedeki her şeyin tepetaklak durması.

Tishman Speyer'ın Almanya'daki gökdeleninde Finike mermeri kullandı!

New York'un simgelerinden Rockefeller Center ve Chrysler Building gökdelenlerinin sahibi ABD'li gayrimenkul firması Tishman Speyer, Almanya'nın Frankfurt şehrinde yapacağı gökdelenlerde Finike'den çıkarılan limra mermerini tercih etti.

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Ahmet Kural kafe zinciri kuruyor!

Oyuncu Ahmet Kural, kazancını yeme içme sektörüne yatırıyor.Oynadığı dizideki rol arkadaşı Cemil Şahin’le birlikte İstanbul Beşiktaş’taki bir kafe-restorana ortak olan Kural, ortaklarıyla aynı isimle bir restoran daha açtı.

Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri kentsel dönüşüm için Almanya'ya gitti!

Meclis üyeleri Almanya'daki kentsel dönüşümü incelemek için Hamburg Belediyesini ziyaret etti. Tabea Yaşlılar Bakım Evi ve Hamburg Hafencity Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında ilgililerden bilgi aldılar.

Fazilet Sümer Sitesi'nde icradan 1.6 milyon TL'ye satılık ters dubleks daire!

Anadolu 1. İcra Dairesi; Kadıköy Göztepe'de yer alan Fazilet Sümer Sitesi'ndeki ters dubleks daireyi 1 milyon 600 bin TL'den 26 Ocak 2015 günü satışa çıkarıyor.

Almanya'da güneş enerjisi elektrik fiyatlarını indirdi!

Alman Solar Endüstri Demeği BSW-Solar yöneticilerinden Jörg Mayer. "Almanya'da elektrik fiyatlarının düşmesinin iki nedeni var. Birincisi fosil yakıtların ucuzlaması ile üretim maliyetinin düşmesi, diğeri ise en üst düzeyde bulunan fotovoltaik kurulumlar"

Burger King Almanya'daki şubelerini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Karşıyaka'daki eski lunapark arazisine kafe mi yapıldı?

Park ve yeşil alan olma şartı ile eski lunapark arazisinin yüzde 70'ini belediyeye bağışladıklarını belirten işadamı Önder Coşkun, eski Belediye Başkanı Cevat Durak'ın alana kafe yaptığını ifade etti

Almanya’nın sanayi üretimi tahminlerin altında kaldı!

Almanya 'da sanayi üretimi Eylül 'de yüzde 1.4 ile beklentilerin altında artış kaydetti. Reuters anketine katılan analistler, sanayi üretiminin Eylül'de yüzde 2 artmasını bekliyorlardı.

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Almanya'daki 10 bin odalı otelin hiç müşterisi yok!

Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bakan ilginç bir sahili bulunuyor. Bu konudan daha ilginci ise Rügen ismiyle kıyıya paralel konumlanan bir otel. Otel 10 bin oda kapasitesine sahip..

almanya ters kafe Haberi

almanya ters kafe

Yol kenarına inşa edilen The Toppels roadside kafe, 2016’nın ilk aylarında hizmete geçti ve açıldığından beri turistlerin akınına uğruyor.



The Toppels roadside’ın dış cephesi de en az iç mimarisi kadar ilgi çekici. Binanın çatısı zemine oturtulmuş durumda ve kafeden park halinde duran ters bir araba sallanıyor.



Kafenin içine girdiğinizde ise sizi daha karmaşık bir dekorasyon bekliyor. Ev şeklindeki bu mekan, hayali bir aile olan Toppel’ lara ait ve kafenin her yerinde onların kişisel eşyalarını görmek mümkün.



Kafede turistlerin en çok fotoğraf çekmeyi sevdiği odalar ise mutfak ve banyo.



Her şeyin tersyüz olduğu bu kafede zaman geçirmek oldukça eğlenceli gibi görünüyor!