05 / 05 / 2024

alo toki telefon

alo toki telefon

TOKİ'nin projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet ihalesi 23 Ocak'ta!

TOKİ Şehiriçi, Şehirler Arası, Özel Servis, Milletlerarası, ve GSM Telefon Görüşmeleri Hizmet Alımı İşi 23 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek. 

Alo TOKİ hattı ile TOKİ kampanyalarından haberdar olun!

TOKİ'nin projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ şehiriçi, şehirler arası, özel servis, milletlerarası, ve GSM telefon görüşmeleri hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet alımı ihalesi 8 Mart'ta!

TOKİ şehiriçi, şehirler arası, özel servis, milletlerarası, ve GSM telefon görüşmeleri hizmet alımı işi ihalesi 8 Mart 2016 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşecek.

ALO 181'e ilgi artıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, yaptıkları aramalarda telefon operatörlerine memnuniyetlerini dile getiren vatandaşların ALO 181 sayesinde bir telefonla sorunlarını çözüme kavuşturma ayrıcalığını yaşadığı vurgulandı.

TOKİ'nin telefon numarası nedir?

Dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılama amacını güden, TOKİ'yi günde ortalama 1200 kişi arayıp bilgi almak istiyor. Peki, TOKİ'nin telefon numarası nedir? İşte TOKİ iletişim bilgileri..

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenleri Alo 181 yanıtlıyor!

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenleri Alo 181 yanıtlıyor. Kentsel dönüşümde çığır açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, dönüşümden faydalanların sürece ilişkin sorularını da telefon ve sanal ortamda yanıtlıyor.

Koru Florya Evleri telefon numarası!

Koru Florya Evleri telefon numarası kapsamında projeye ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Metrowin Tower telefon!

Metrowin Tower telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede bulunan ofislerin fiyatları 229 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu My World Europe telefon!

Ağaoğlu My World Europe telefon numarası ve adres bilgileri haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Toki 18. bölgenin havadan genel videosu!

Toki 18. Bölge www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Pashadora Bayrampaşa telefon!

Pashadora Bayrampaşa telefon kapsamında telefon numarası ile web adresi haberimin içinde yer alıyor

My World Europe Ayazma telefon!

My World Europe Ayazma telefon kapsamında iletişim kurmak için detaylı bilgilere haberimizin içinde yer verdik...

alo toki telefon Haberi

alo toki telefon

Toplu konut bilgilendirme hattı 'Alo TOKİ'



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) projeleri ve başvuru koşulları ile kentsel dönüşüm gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54” numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, bugüne kadar 81 ilde 3 bin 198 şantiyede 700 bini aşkın konut inşa edildiğini, öncü uygulamalarda sektörde hizmetlerin sürdürüldüğünü bildirdi.


Alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik uygun ödeme koşullarında güvenli konutlar ürettiklerini ifade eden Turan, hizmete açılan 444 86 54 (444 TOKİ) numaralı "Alo TOKİ" çağrı merkezi ile vatandaşların tüm sorularına yanıt verdiklerini söyledi.


Çağrı merkezinin vatandaşlara hafta sonu da hizmet verdiğini belirten Turan, şunları kaydetti: 

"Hizmete açtığımız çağrı merkezi ile vatandaşlarımızı konut sahipliği konusunda bilgilendirip tüm sorularını yanıtlıyoruz. Yeni projeler, başvuru koşulları, konut teslimi, site...