05 / 05 / 2024

aloha inşaat dış ticaret nakliye ve gayrimenkul anonim şirketi

aloha inşaat dış ticaret nakliye ve gayrimenkul anonim şirketi

Aloha İnşaat Dış Ticaret Nakliye ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Milanolu işadamı Zeki Erkin Büte tarafından 4 Ocak 2013 tarihinde kuruldu...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Pricot İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pricot İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Çağdaş Balaban tarafından kuruldu.

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volodymyr Dvynskyı tarafından kuruldu.

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeid Poorsoltani tarafından kuruldu.

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Ben Yarou tarafından kuruldu.

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kayacı ve Ömer Erkendoğdu ortaklığında kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anthony Oluwagbemıga tarafından kuruldu.

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Coşkun tarafından kuruldu. 

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahador Mahmoudi ve Behzad Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Babak Bargezar ve Hamid Ghodsırad ortaklığında kuruldu.

aloha inşaat dış ticaret nakliye ve gayrimenkul anonim şirketi Haberi

aloha inşaat dış ticaret nakliye ve gayrimenkul anonim şirketi
300 bin TL yatırım ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul yatırımları yapmak, kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor. 


Şirketin merkezi, Kadıköy Cadde Bostan Mahallesi. Op.C.Topuzlu Caddesi Vasıf Bey Apartmanı NO: 67/A adresinde faaliyete geçirildi. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Milanolu işadamı Zeki Erkin Büte'nin...