05 / 05 / 2024

alone 18 teslim tarihi

alone 18 teslim tarihi

Tek inşaat Genel Müdürü Kübra Tahta, "Yapımına başlayacağımız Alone 18 ise tek blok 2+1 ve 3+1 şeklinde 18 daireden oluşacak. Projemizi bu yıl sonunda tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Depremzedelere 18 yıl vade ve 0 faizle yeni konut imkanı!

Acil olarak konutları yıkılacak depremzedeler de uygun koşullarda konut alabilecek. Konutlar teslim edildikten sonra 2 sene herhangi bir ödeme yapılmayacak, sonraki 18 yılda da sıfır faiz uygulanacak

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Mahal Bomonti İzmir ofislerde erken teslim fırsatı!

Farklı seçeneklerde balkonlu ve teraslı aynı zamanda teknolojik donanımlı Mahall Bomonti ofislerinde erken teslim ve yüzde 18 KDV firmadan fırsatı sunuluyor. 

TOKİ 1 milyonuncu konutu 2021'in başında teslim edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TBMM Genel Kurulu'nda, Bakanlığının 2021 yılı bütçesine ilişkin konuştu. Kurum, TOKİ'nin 18 yılda 975 bin konut ürettiğini belirtirken, 1 milyonuncu konutun 2021'nin başında teslim edileceğini dile getirdi.

Elazığ'da inşa edilen 8 bin deprem konutu yıl sonunda teslim edilecek!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremde ağır hasarlı evleri yıkılan vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 18 bin 868 konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 8 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek. 

TOKİ son 18 yılda 770 bin konut teslim etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 18 senede TOKİ'nin inşa edip hak sahiplerine verdiği konut sayısının 770 bini geçtiğini söyledi.

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

İBB'de devir teslim töreni yarın gerçekleştirilecek!

İstanbul Valiliği, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir" şeklinde açıklama yaptı...

Düzce'de tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Düzce Belediye birimleri, imkanları doğrultusunda halkın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştı. 18. madde uygulaması kapsamında parselasyon yapılan birçok mahallede tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

alone 18 teslim tarihi Haberi

alone 18 teslim tarihi
Mersin'in Cemilli Köyünde, 11.5 dönüm arsa üzerine yapacakları tatil köyünde 43 bungalov evin bulunacağı bilgisini veren Tek inşaat Genel Müdürü Kübra Tahta, üç aşamadan oluşacak evlerin son aşamasında büyük bir havuz ve aquaparkın yer alacağını söyledi. Bütün evlerin havuzu görebilecek şekilde dizayn edileceğini anlatan Tahta, ayrıca bir dönümlük alanda da restoran kurduklarını bildirdi. Tenis kortu, basket sahası ve çocuk oyun alanları ile sosyal donatıları yüksek bir tatil köyü projesinden söz ettiklerinin altını çizen Kübra Tahta, her evin kendine ait bir hobi bahçesinin bulunacağını ve tüm evlerde şöminenin bulunacağını bildirdi. Bu sayede projede yer almak isteyen müşterilerine yaz-kış tatil imkanı sunmak istediklerine değinen Tahta, ayrıca 10 dönümlük ormanlık arazide bir yürüyüş alanı kurduklarını bildirdi. Yaklaşık 3.5 milyon liralık yatırımla hayata geçirecekleri...