22 / 05 / 2024

Alöz İnşaat Kimin

Alöz İnşaat Kimin

Alöz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Nakliye Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali Özkan imzasıyla kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Al Baron İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baron İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Muradaldın M. S.  Alshamarı Yasmına Kacha Mtalsı tarafından kuruldu.

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Sunwan İnşaat Petrol Enerji Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Amer Ahmetoğlu tarafından kuruldu.

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Denizi Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Ülker Öz İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Ülker Öz İnşaatçılık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onut Ülker ve Aziz Özmen ortaklığında kuruldu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yeşilyurt tarafından kuruldu. 

Al Yaqut İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaqut İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 210 bin TL sermaye bedeli ile K.W. Abdulhameed Khalid, Q.M. Salman Salman ve T. Rashid Salman Fatta tarafından kuruldu.

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadjer Bellatiche ve Hamza Rezgui tarafından kuruldu.

Alöz İnşaat Kimin Haberi

Alöz İnşaat Kimin

Alöz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Nakliye Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ali Özkan imzasıyla kuruldu. 


Alöz İnşaat Elektrik Elektronik Metal Nakliye Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya...