29 / 04 / 2024

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yeşilyurt tarafından kuruldu. 



Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yeşilyurt tarafından kuruldu. 

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara, çatı izalasyonu, dış cephe izalasyonu yapmak, ısı yalıtımlı giydirmeli dış cephe kaplama işleri, alüminyum doğrama, alüminyum cephe kaplama, cam kaplama ve alüminyum kompoze levha kaplama işlerini yapmak. b-Konut ve diğer inşaatların yapımında kullanılan betonyerler,beton santralleri ,beton pompaları,portatif ve sabit vinç,konveyörler ,transport hatları ve bunların her türlü yedek parça ve servis hizmetlerini yapmak. c- Konut ve diğer inşaatlarda kullanılan çimento,demir,tuğla,hazır duvarlar,prefabrik birimler,sıhhi tesisat malzemeleri,fayans,seramik,kiremit,muhtelif malzemelerden doğramalar,kapılar,asansör,yürüyen merpenler,ısıtma gurupları ve kazanlarının alım ve satımını yapmak. d- Resmi ve özel kuruluşların açık yada kapalı ihale usulü ile yaptıracakları her türlü bina,yol,fabrika,hasta hane,okul ve umuma açık park,bahçe işleri ve alış veriş merkezleri yapmak. e- Her nevi tomruk ürünleri,kereste,doğrama,ağaç kaplama,selüloz kağıt odunu,parke,süpürgelik ve her nevi orman ürünlerinin imalatını,alım ve satımını yapmak. f- Her nevi inşaat mal ve malzemeleri ile PVC esaslı yer ,çatı ve dış cephe kaplamaları ile bunlardan mamul pencere ve kapılar ile zımpara taşlarının alım ve satımını yapmak. g- Yurt içinde ve yurt dışında arsa arazi ve gayri menkul alım satımı yapmak, bu gayri menkulleri kiraya vermek h- Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak, konut , iş yeri , ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak , bunlar üzerinde inşaatlar yapmak. Başkalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Geri Dön