21 / 05 / 2024

Alp Eren Saniosoğlu

Alp Eren Saniosoğlu

Yifa Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alp Eren Saniosoğlu, Yakup Örs, Furkan Gönültaş, İbrahim Tok ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Milletvekili Karaismailoğlu: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak, bina sahibine mali avantaj sağlanacak!

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Anjelit İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anjelit İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Meraloğlu tarafından kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Alpsan Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpsan Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alp Eren Sanisoğlu ortaklığında kuruldu.

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Şadioğlu tarafından kuruldu.

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Taylan Alp tarafından kuruldu. 

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu, Gamze Çamoğlu, Emre Çamoğlu ve Eren Çamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Alp Eren Saniosoğlu Haberi

Alp Eren Saniosoğlu

Yifa Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alp Eren Saniosoğlu, Yakup Örs, Furkan Gönültaş, İbrahim Tok ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Yifa Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya...