04 / 05 / 2024

Alp Evrenol kim

Alp Evrenol kim

İki yıl önce aramızdan ayrılan Alp Evrenol adına İzmit ili Hereke Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde Hereke yarış parkurunda gerçekleşti.

Alp Evrenol kimdir?

1990 yılında Mimarlar Workshop isimli şirketi eşi Mehpare Evrenol ile kuran Yüksek Mühendis Mimar Alp Evrenol 28 Haziran 2012 tarihinde vefat etti. Yüksek Mühendis Mimar Alp Evrenol kimdir?

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası 28-29 Haziran'da gerçekleşti!

İki yıl önce aramızdan ayrılan Alp Evrenol adına İzmit ili Hereke Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde Hereke yarış parkurunda gerçekleşti.

1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası 28-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek!

İki yıl önce aramızdan ayrılan, yaptığı başarılı projelerle mimarimize farklı bir bakış açısı getiren Y.Müh.Mim. Alp Evrenol’un adı denizlerde yaşayacak. 1.Alp Evrenol Optimist Destek Kupası, 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşecek...

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak. Şirket yönetim kurulunu yayınladı.

Ümit Alp: Uşak'taki 80 bin binanın 40 bini yıkılmalı!

Yapı denetim uzmanı inşaat mühendisi Ümit Alp, Uşak'ta 80 bin binadan 40 bininin yıkılması ve yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Alp, 40 bin çürük binanın ekonomik maliyetinin 4 milyar lira civarında olduğunu söyledi.

Mehpare Evrenol, Spine Tower ile ilgili haberler için basın açıklaması yaptı!

Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, 19 Mayıs tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde çıkan "Omurga İkizleri” başlığı altında yayınlanan haber ile alakalı olarak haberin taraflarından biri olduğu için basın açıklaması yaptı...

Alp Gürkan kimdir?

Soma Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan kimdir? Alp Gürkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alp Gürkan, Soma Holding'i ne zaman kurdu? İşte Soma Holding Alp Gürkan...

Alp Gürkan'a dava açılıyor!

SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Soma Holding Alp Gürkan basın açıklaması: Yangının trafo ile ilgisi yok!

Soma Holding basın toplantısı düzenliyor. Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan açıklama yapıyor. Soma Kömür İşletmeleri’nin Genel Müdürü Ramazan Doğru ise Meydana gelen kazanın trafo ile bir ilgisi olmadığını söyledi.

Alp Evrenol kim Haberi

Alp Evrenol kim

Hereke Yelken Kulübü Marina Tesisleri’nde bu yıl ilki düzenlenen 1. Alp Evrenol Optimist Destek Kupası yarışları yoğun ilgi ile gerçekleşti. Optimist sınıfından 7 ayrı kulübü temsilen 38 yelkenlinin katıldığı ve 3 ayrı kategoride yapılan yarışın ödülleri sahiplerini buldu. 


Optimist Genel kategorisinde Çayırova Şişe Cam Spor Kulübü’nden Alper Kapan, Optimist Kız kategorisinde  İzmit Yelken Kulübü’nden Dilara Hellaç, Optimist Junior kategorisinde ise İzmit Yelken Kulübü’nden Emre Yılmaz birinci oldu.  3’er etapla koşulan yarışın büyük ödülü optimist bir tekne olurken, dereceye giren tüm sporculara yelken sporunu teşvik edici çeşitli ekipmanlar hediye edildi.


Yüzlerce genç mimarı eğiten ve birçok başarılı projeye imza atan Evrenol Architects kurucularından Alp Evrenol’un, kendisi gibi mimar olan eşi Mehpare Evrenol ödül töreninde; “Eşimin özellikle çocuklara denizi ve doğayı yelken sporu...