24 / 07 / 2024

Alp Nuhoğlu tasarımları

Alp Nuhoğlu tasarımları

Alp Nuhoğlu’nun tasarımı “Flow” koltukları 999 liradan satılıyor...

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Nuhoğlu Yenitepe Evleri ödeme planı!

Nuhoğlu Yenitepe Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor. Yenitepe Kadıköy'de fiyatlar 621 bin TL'den başlıyor...

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy'de fiyatlar!

1.100 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy projesi Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat imzası taşıyor. İşte, Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy'de fiyatlar...

ByPallette'den yeni yıl yeni tasarımlar!

ByPallette’nin yepyeni tasarımları; yeni yılda evlerine doğal bir yenilik getirmek isteyenlerle tanışmayı bekliyor.

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu fiyat listesi 621 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yenitepe Kadıköy'de farklı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Nuhoğlu Yenitepe Evleri fiyatları!

4 blok şeklinde yükselen Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy projesi 1.100 daire ve ticari birimlerden meydana geliyor. Nuhoğlu Yenitepe Evleri fiyatları

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen Teleset, kendine özgü, zamanın ötesinde mobilya tasarımlarını evlere getiriyor…

Aykurt Nuhoğlu: İşimiz sadece plan onaylamak değil!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu İstanbul Büyük Şehir Meclisi’nin 138 maddeden oluşan Ekim ayı gündemini eleştirerek meclis üyelerini sorumluluk almaya çağırdı.

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Silverline Ankastre, inovatif tasarımlarıyla göz dolduruyor!

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen To the Point fuarında Silverline'da yer alacak. Silverline'nın inovatif tasarımları ve teknolojik özelliklere sahip ürünleriyle fuarda adından sıkça bahsettireceği düşünülüyor.

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği ürünler, ses ve ısı yalıtımında üstün bir performans sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda estetik tasarımları, mekanlara uyumları ve çevreci olmalarıyla fark yaratıyor.

Alp Nuhoğlu tasarımları Haberi

Alp Nuhoğlu tasarımları
Estetik ve sıra dışı çizgilerin armonisini, Alp Nuhoğlu’nun tasarımı “Flow” ile yaşamaya ne dersiniz? Metal karkas ve çelik yaylardan oluşan strüktüre enjeksiyon yöntemiyle poliüretan sünger uygulanarak elde edilen Flow modeli, B&T’nin gözde modelleri arasında yer alıyor. Deri ve kumaş olarak farklı döşeme seçenekleri de bulunan Flow, mekanlarda fark yaratıyor… B&T’nin geniş ürün yelpazesinde yer alan eşsiz tasarımlar, farklılığın ve konforun büyülü atmosferine, sizleri davet ediyor. 

Ürün Adı: Flow Koltuk Tasarım: Alp NUHOĞLU Fiyat: 999 TL +...