10 / 05 / 2024

alpay enerji san leon energy

alpay enerji san leon energy

Merkezi İrlanda olan petrol ve doğalgaz şirketi San Leon Energy, başta kaya gazı olmak üzere, Türkiye’ye doğalgaz ve petrol aramaya geliyor. Şirket, Alpay Enerji'nin de yüzde 75'ini almak için anlaştı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Mg4 Ambalaj Ürünleri Loj.İnşaat Hafriyat Elektrik Enerji Dağ.Yapı Mal.Metal San.Ve Tic Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 850 bin TL sermaye bedeli  ile Aytaç Abdullah Deniz tarafından kuruldu.

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Yeşil Plaza 212 milyon TL'ye Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Zeytinburnu'nda bulunan yüzde 50 hissesine sahip olduğu 37 bin 50 metrekarelik Yeşil Plaza'nın Körfez Enerji San. Ve Tic. A.Ş.'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verdi. 

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Gtech Elektrik Proje Uygulama Mühendislik Mimarlık Enerji Danışmanlık Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gtech Elektrik Proje Uygulama Mühendislik Mimarlık Enerji Danışmanlık Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

alpay enerji san leon energy Haberi

alpay enerji san leon energy

İRLANDA merkezli petrol ve doğalgaz şirketi San Leon Energy, başta kaya gazı olmak üzere, Türkiye’ye doğalgaz ve petrol aramaya geliyor. Türkiye’de yedi farklı sahada petrol ve doğalgaz arama lisansı bulunan Alpay Enerji’nin yüzde 75’ini almak için anlaşma yapan San Leon Energy, Türkiye’ye 55 milyon dolar yatırım yapmayı hedefliyor. Petrol aramacılığında son dönemde yükselen San Leon Energy, Polonya, Fas, Arnavutluk, İrlanda, İspanya, Romanya, Almanya, Fransa ve İtalya olmak üzere dokuz ülkede petrol, doğalgaz ve kaya gazı operasyonları yürütüyor. Alpay Enerji’nin Genel Müdürü Fatih Alpay, “Polonya’da ciddi kaya gazı çalışmaları yürüten bu firma, buraya petrol, doğalgaz ve kaya gazı aramak için geliyor. Kaya gazında Avrupa’nın en büyüğü. Türkiye’de de şimdi kaya gazı aramacılığı önemsenmeye başlandı” diye konuştu.


ÜÇ YILDA 55 MİLYON DOLAR


Alpay...