25 / 07 / 2024

Alper Cihan

Alper Cihan

Alper Cihan, şehir hastanelerinin Türkiye'nin birçok yerinde yapımına devam ettiğini, ancak hizmete ilk başlayacak olan Mersin Şehir Hastanesinin kent için sağlık alanında yapılan en büyük yatırım olma özelliğini taşıyacağını bildirdi.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman!

Avrupark Hayat projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. Cihan İnşaat Avrupark Hayat lansman tarihi 9 Ekim olarak belirtiliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

Cihan Sadık Yürek, Çevre ve Şehircilik'teki görevinden alındı!

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları!

Avrupark Hayat Cihan İnşaat Konutları, İstanbul'un Avrupa Yakasında Bahçekent olarak bilinen Bahçeşehir-Hoşdere bölgesinde Cihan İnşaat tarafından hayata geçirildi....

Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi!

Cihan İnşaat Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta yepyeni bir proje hayata geçiriyor. İşte, Cihan İnşaat Avrupark Hayat Projesi detayları...

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

Cihan İnşaat Hoşdere projesinin ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesine inşa edilecek Cihan İnşaat Hoşdere projesinde 1095 adet konut ve 89 adet ticari üniteden oluşan toplam 1184 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necati Çiçek ve Bilgin Batuk imzasıyla kuruldu.

Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

13 blok şeklinde yükselen Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesi 42 bin 19 metrekare alanda hayata geçirilecek. Peki Cihan İnşaat Hoşdere 5.Etap projesinde neler var?

Alper Cihan Haberi

Alper Cihan

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cihan, ekibiyle birlikte Mersin Şehir Hastanesindeki çalışmaları yerinde inceledi.


Alper Cihan, daha sonra Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı başkanlığında Mersin Şehir Hastanesinin çalışmalarını hızlandırmak ve yerinde incelemeler yapmak üzere kurulan ekiple değerlendirme toplantısı yaptı.


Toplantının ardından bir açıklama yapan Cihan, 2017 yılından önce Mersin Şehir Hastanesinin hasta kabulüne başlamasını planladıklarını belirtti.


Mersin için şehir hastanesinin çok büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Alper Cihan, şunları kaydetti:


"Sağlık Bakanlığının Türkiye'deki tüm şehir hastanelerine ve Mersin'e verdiği önemi yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Mersin'e sık sık gelerek çalışmaları bizzat yerinde takip edeceğim. Şehir hastaneleri Türkiye'nin bir çok yerinde yapımı devam ediyor ancak hizmete ilk başlayacak olan Mersin Şehir Hastanesi, kent için sağlık...